Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEs saigPinaRandaSin categoría

Cobertura Informativa d’Es saig i noticiari davant les eleccions municipals 2015

portada maig 2015Com sabeu , la revista Es saig en paper continuarà sortint cada mes com sempre.

A les pàgines de la revista d’aquest mes de maig, hi podreu trobar la informació que les tres candidatures que se presenten a l’Ajuntament d’Algaida han remès a la redacció de la revista i que havia estat acordada prèviament: se’ls ha cedit dues pàgines de la publicació i cada partit ha decidit la informació que ha sortit publicada.

Igualment també hi trobareu la xerradeta del mes amb els tres candidats: Maria Antònia Mulet (PSIB-PSOE), Rafel Oliver Barros (PP) i Bartomeu Ballester Salas (Més per Algaida). Llegiu-la perquè parlaren de la possibilitat de pactar o no i amb qui.

Per mantenir al màxim la neutralitat informativa, i donat que és un mitjà que comença, en aquest noticiari només hi trobareu informació de campanya del debat electoral que organitza el Centre Cultural Algaida, del qual en farem un seguiment, així com del seguiment especial del recompte de vots durant  la nit electoral.

Desitjam a tots els candidats de les diferents candidatures que sigui una campanya electoral plena de propostes que millorin la vida dels ciutadans d’Algaida, Pina i Randa.

Redacció Noticiari Es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: