Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEconomiaPinaRanda

Es tornarà a dur a teme un Fira d’oportunitats a Algaida, la quarta edició

1401300742_Logo As. Comerç i Empresa d' Algaida (2) El pròxim diumenge, 31 de maig de les 10H a les 14H, a la Plaça de l’Església d’Algaida se celebrarà la quarta edició de la Fira d’oportunitats.

La Fira d’oportunitats, és dia del comerç local. Les empreses d’Algaida treuen al carrer ofertes exclusives, liquidacions, restes d’estoc i preus especials de productes i serveis. Una ocasió especial per passejar, fer poble i aprofitar les oportunitats que s’oferiran en aquesta festa del comerç algaidí.

FOTO FIRA OPORTUNITATSDesprés de l’èxit dels anys anteriors, l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament han organitzat la cuarta edició de la Fira d’oportunitats que es farà el matí del pròxim diumenge dia 31 de maig a la Plaça de l’Església, dins el programa d’actes lúdic-culturals de la primavera algaidina.

També es fan demostracions i es donen a conèixer els serveis que ofereixen amb un plus, per exemple un descompte excepcional només per aquest dia… La Fira comptarà, igual que en anteriors edicions, amb paradetes de queviures, begudes i menjar dolç i salat per degustar i emportar-se’n.

La inscripció i participació es gratuïta.

Les empreses interessades en participar a l’edició d’enguany de la Fira d’Oportunitats s’han d’apuntat, abans del 23 de maig, bé ho poder fer a través del correu electrònic: acemunicipialgaida@gmail.com. També ho poden comunicar directament al president Pere Sales o al vicepresidents Bernat Sitjar i Manolo González.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d