Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaEducacióPinaRanda

Gran paper del CEIP Pare Bartomeu Pou al concurs Consumópolis

El passat 5 de maig es va dur a terme l’entrega de premis del concurs Consumópolis a nivell de les Illes Balears, concurs  organitzat per l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició, el Servei d’Educació, Formació i Relacions Institucionals de  la Direcció General de Salut Pública i Consum.

El CEIP Pare Bartomeu Pou hi concursava a nivell de tercer cicle de primària amb disset grups dels cursos de 5è i 6è de primària. Primer es va passar una primera fase del concurs, que es feia via online, de preguntes i proves sobre els hàbits de consum i després es va fer un treball sobre el canvi dels hàbits de consum que s’han donat a la població entre els anys 80, els 2000 i en el futur 2020.

L’entrega de premis es va dur a terme al Palma Aquàrium on primer entregaren un premi de participació a tots els nins i nines dels diferents centres de les illes que havien participat, després convidaren a un berenar saludable a tothom i finalment es va fer l’entrega dels premis.

La sorpresa va ser majúscula ja que els set primers grups de les Illes varen ser del CEIP Pare Bartomeu Pou. El tercer classificat varen ser el grup “Alpira” format per Maria Magdalena Vila Pons, Adrián Mendoza Sauvage, Patrícia Martínez Gelabert, Roberto Moya Salom i Laura Massanet Puigserver. El segon classificat varen ser el grup “Els Titoiets” format per Eduardo Cifre Tomás, Laura Font Martí, Arnau Llabrés Amengual, Neus Ferrer Fontirroig i Sergi Ruiz Salas. I en primer lloc va quedar el grup “Cossiers” format per Sebatià Vich Juan, Sergio Moreno Bosch, Laura Salleras Orozco, Estela Vega Estévez i Júlia Barceló Verger.

El treball dels guanyadors ha estat seleccionat per concursar a nivell estatal. Així que no ens queda res més que desitjar-los bona sort per la següent fase i donar l’enhorabona a tots els grups que han participat a aquest concurs.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: