Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaPinapolíticaRandaSin categoría

La cobertura informativa de la campanya 24M de Titoieta Ràdio

Taula rodonaEl Centre Cultural d’Algaida, entitat que gestiona Titoieta Ràdio a través de la freqüència municipal de l’Ajuntament d’Algaida i per tant  com a mitjà de comunicació de titularitat pública,  ha hagut de presentar davant la Junta Electoral Provincial de Balears, un calendari d’emissió d’espais gratuïts de propaganda electoral. En aquest sentit, el pla de cobertura informativa redactat per l’emissora inclou els següents punts:

  • No emetre falques publicitàries de cap formació política.
  • L’emissió d’una entrevista d’aproximadament 30 minuts a cada un dels candidats dins el magazín Dissabte els passats 11, 18 i 25 d’abril.
  • L’organització i emissió el dijous 14 de maig a les 21.30 hores, d’una taula rodona amb la intervenció del tres candidats a la batlia d’Algaida i que moderarà el periodista Quim Torres del diari Ara Balears.
  • El diumenge 24 de maig, a les 20 hores, emetre un programa especial amb el seguiment de l’escrutini dels resultats locals
  • Respectar la neutralitat informativa a la resta de programació de l’emissora.

El pla va ser presentat als candidats de les tres formacions polítiques que es presenten al municipi, M. Antònia Mulet Vich (PSOE), Rafel Oliver Barros (PP) i Bartomeu Ballester Salas (MÉS), els quals hi van donar el vistiplau i per aquest motiu va ser aprovat per la Junta Electoral. Des del Centre Cultural Algaida volen posar de manifest la gran maduresa democràtica mostrada per les formacions amb majors nombre de vots a les passades eleccions municipals, les quals han renunciat a un major temps d’atenció radiofònica establerta per la Llei Electoral i han acceptat la distribució igualitària d’aquest temps.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: