La cobertura informativa de la campanya 24M de Titoieta Ràdio

Taula rodonaEl Centre Cultural d’Algaida, entitat que gestiona Titoieta Ràdio a través de la freqüència municipal de l’Ajuntament d’Algaida i per tant  com a mitjà de comunicació de titularitat pública,  ha hagut de presentar davant la Junta Electoral Provincial de Balears, un calendari d’emissió d’espais gratuïts de propaganda electoral. En aquest sentit, el pla de cobertura informativa redactat per l’emissora inclou els següents punts:

  • No emetre falques publicitàries de cap formació política.
  • L’emissió d’una entrevista d’aproximadament 30 minuts a cada un dels candidats dins el magazín Dissabte els passats 11, 18 i 25 d’abril.
  • L’organització i emissió el dijous 14 de maig a les 21.30 hores, d’una taula rodona amb la intervenció del tres candidats a la batlia d’Algaida i que moderarà el periodista Quim Torres del diari Ara Balears.
  • El diumenge 24 de maig, a les 20 hores, emetre un programa especial amb el seguiment de l’escrutini dels resultats locals
  • Respectar la neutralitat informativa a la resta de programació de l’emissora.

El pla va ser presentat als candidats de les tres formacions polítiques que es presenten al municipi, M. Antònia Mulet Vich (PSOE), Rafel Oliver Barros (PP) i Bartomeu Ballester Salas (MÉS), els quals hi van donar el vistiplau i per aquest motiu va ser aprovat per la Junta Electoral. Des del Centre Cultural Algaida volen posar de manifest la gran maduresa democràtica mostrada per les formacions amb majors nombre de vots a les passades eleccions municipals, les quals han renunciat a un major temps d’atenció radiofònica establerta per la Llei Electoral i han acceptat la distribució igualitària d’aquest temps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.