Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaPinaRandaSolidaritat

Es recullen 180 euros per la Fundació Campaner

Les diferents activitats celebrades en el marc del Mercadet Solidari de Llibres de Segona Mà celebrat al pati del Casal Pere Capellà, varen recaptar 180 euros per a la Fundació Campaner.

Es van dur a terme un conjunt d’activitats per a la recaptació de fons a favor de l’esmentada fundació, una entitat solidària que lluita per a eradicar la Noma, una malaltia infantil que afecta els infants amb problemes de desnutrició en els racons més pobres del planeta, especialment a Àfrica i que els mutila el rostre.

En el decurs d’aquesta activitat, emmarcada dins els actes de la Festa del Llibre 2016, des de la Biblioteca municipal d’Algaida es varen vendre llibres de segona mà. Per la seva banda, l’Associació Cultural Puig de Randa va dur a terme un contacontes de la llegenda “Ramon Llull i la muntanya màgica”. I va fer una donació de llibres per a la seva posterior venda i recaptació de fons.

Així mateix, des de l’associació Algaida Solidari es va posar a la venda berenar i venda de coques per als infants i famílies que assistiren a aquest horabaixa solidari que es tancà també amb un taller de dibuixos de Ramon Llull, organitzat per l’Apima del col·legi Pare Bartomeu Pou.

Es recullen 180 euros per la Fundació Campanentregafundaciocampaner

Una vegada més es demostra que el poble d’Algaida és molt solidari. Gràcies a tots els que hi col·laborareu.

Redacció noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d