Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEducacióPinaRandaSin categoría

Resultats de la vaga 19 M a Algaida

Ahir dimarts 19 de maig, hi havia convocada una vaga dels docents convocada per l’Assemblea de Docents, davant “la manca de voluntat negociadora per part de la Conselleria d’Educació, dels problemes generats als instituts per la imposició dels nous currículums i per les improvisades i antipedagògiques proves LOMCE a tercer de primària”.

Segons dades facilitades per l’Assemblea a la seva web, la vaga va tenir un important seguiment. Així amb una mostra que agrupa el 44% de centres públics de les Illes Balears, el seguiment de la vaga ha estat d’un 50% per al total de les Illes i d’un 54% per a Mallorca.

Pel que fa al CEIP Pare Bartomeu Pou, el seguiment ha estat del 100 % dels docents (22 mestres) i han assistit a classe el 38 % dels alumnes. I pel que a l’IES Llucmajor, sempre segons les dades publicades per l’Assemblea, el seguiment ha estat del 63 % (35 de 56 docents) i han assistit el 20 % dels alumnes.

En el cas de l’escola, no ha vingut l’aplicadora externa perquè és secretària d’un altrecentre i estava de serveis mínims. Segons han remès des del Conselleria, les instruccions enviades per mail i sense signatura obliguen a passar les proves el proper divendres. Des de l’Assemblea de Docents dubten de la legalitat de la mesura.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d