Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaPinaRanda

Festa del llibre a Algaida

Avui dissabte 2 de maig s’ha celebrat la tradicional festa del llibre a Algaida. El matí hi ha hagut una Jornada de portes obertes a la Biblioteca. Totes les persones que han utilitzat aquest matí el servei de préstec de la Biblioteca Municipal han rebut un tiquet per participar en un sorteig de lot de llibres.

D’altra banda, avui horabaixa al pati del Casal Pere Capellà, l’Associació de Mares i Pares del CEIP Pare B. Pou, la Biblioteca Municipal d’Algaida, Algaida Solidari i la Fundació Campaner, han organitzat un mercadet solidari de llibres de segona mà.

Amb un preu simbòlic d’1 euro per cada llibre, la recaptació ha anat destinada a la Fundació Campaner, una entitat solidària que lluita per eradicar la Noma, una malaltia infantil que els mutila el rostre i que afecta els infants amb problemes de desnutrició, especialment a l’Àfrica negra. Tots els participants també han rebut un tiquet per participar en aquest sorteig.

mercadet
Un moment del mercadet

Ha estat un horabaixa ben interessant, amb una berenada solidària de coques a càrrec d’Algaida Solidari, amb contacontes i tallers per a nins i nines a càrrec de l’AMPA de l’escola i fins i tot un una sessió de trunyelles africanes a càrrec de Sata Coulibary. A l’entrada del saló d’actes també hi havia l’exposició Una mirada al Níger i s’ha fet una xerrada amb el títol La Fundació Campaner davant Boko Haram, a càrrec de Xisca Figuerola, coordinadora de la Fundació Campaner.

Redacció Noticiari Es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d