Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEsports

Crònica futbolística del CE Algaida del primer cap de setmana del novembre

Aquí teniu la breu crònica esportiva del CE Algaida. Cal tenir present que el partit dels cadets és va suspendre pel mal temps.

resultatscealgaida_1117_01

Derrota del Pre-Benjamí A de l’Algaida en la seva visita a Arta. Els primers en marcar varen ser els locals que agafaren un avantatge de 2 a 0, si bé els algaidins reaccionaren i marcaren 2 gols en quatre minuts que significava l’empat. Però els artanencs aconseguiren fer dos més al cap de poc temps i amb aquest 4 a 2 s’arribà al final del partit. Els gols de l’Algaida els va fer tot dos en Jaume Cortés.

L’Aleví B del Club Esportiu Algaida també va sofrir una clara derrota en la seva visita a Cala d’Or. El partit el varen dominar en tot moment els locals i per la seva part, els algaidins, intentaven contrarestar el joc dels locals fent tot el que podien. Els gols de l’Algaida els varen fer Sebastià Nolla (2) i Llorenç Argües.

Victòria dels més petit del Cub Esportiu Algaida en el partit que varen disputar al poliesportiu Santa Mónica. El partit fou dominat en tot moment pels algaidins, intentant fer un bon joc i anant assimilant conceptes. Els quatre gols de l’Algaida els va fer en Pere Mercadal.

Derrota dels alevins A del CE Algaida, en un inici de partit molt fluix per part dels nostres en el partit que es va disputar en Es Porrassar, ja que varen rebre dos gols i això va ser determinant. A partit del segon quart l’Algaida va agafar el domini del partit i va assetjar insistentment la porteria visitant, però sense obtenir el premi del gol.

Un altra contundent victòria del Benjamí del Club esportiu Algaida en la seva visita a Petra. El partit va ser un monòleg futbolístic per part dels algaidins, fent un joc sòlid i intens fins al darrer minut de partit. Els gols de l’Algaida els feren Arturo Palou (3), Hugo Prior, Javier Muñoz, Marc Soriano (2), Agustí Lara, Pau Forteza (2) i Adrià Jaume.

Empat a 3 i repartiment de punts en el partit que jugaren els juvenils del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar. El primers en marcar foren els de Son Ximelis mitjançant un gol que es feren els algaidins en pròpia porta, i el final de la primera part l’Algaida aconseguí empatar. La segona part fou igual que la primera, el joc i les ocasions per l’Algaida i els visitants que aprofitaven les poques ocasions que creaven, per dues vegades varen avançar-se en el marcador els algaidins però sense aconseguir tancar definitivament el marcador al seu favor. Els gols de l’Algaida els feren Alexandre Rafael i Tomeu Pou (2).

Còmoda victòria de l’equip Infantil del Club Esportiu Algaida dins el camp del Santa Monica. El partit està dominat des de el primer minut per part dels algaidins i ja a l’acabament de la primera part l’avantatge de l’Algaida era de 0 a 4. En la segona part el domini algaidí va persistir i aconseguiren dos gols més. Els golejadors de l’Algaida foren Miquel Llompart (2), Jaume Falconer, Marc Servera (2) i Joan Miquel Hernández.

Un punt va aconseguir l’equip Amateur de l’Algaida en la seva visita a Santanyí. El partit començà molt bé pels algaidins que han aconseguit avançar-se per 0 a 2 durant els primers 30 minuts de partit, aquesta avantatge ha estat fruit de l’excel·lent joc que feien els algaidins. No obstant això, tres minuts de descontrol foren suficients perquè els locals empataren el partit. La segona part fou molt intensa però sense nous gols. Els gols de l’Algaida els feren Llorenç Gil i Marc Rafael.

Derrota per la mínima de l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Porto Cristo. Les nines de l’Algaida no pogueren puntuar en aquest partit i això que  aconseguiren avançar-se en el minut 2. Però les de Porto Cristo els hi empataren de penal en el minut 7 i tornaren a marcar abans d’arribar al descans, amb el definitiu 2 a 1. El gol de l’Algaida el feu Denitsa Koleva.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d