Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCulturaMemòria del poblePinaRanda

El 15 de setembre acaba el termini per presentar comunicacions a les Jornades d’Estudis locals d’Algaida

El proper dia 15 de setembre finalitzarà el termini per a presentar comunicacions i participar a les I Jornades d’Estudis Locals del Municipi d’Algaida 2021.

Les Jornades tendran lloc els dies 22 i 23 d’octubre de 2021, a l’auditori del casal Pere Capellà d’Algaida. Les ha organitzades l’Ajuntament d’Algaida amb els suport del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la Universitat de les Illes Balears.

Aquesta primera edició s’ha convocat sota el títol “Pestes, epidèmies i salut pública al municipi d’Algaida al llarg de la història”. Les Jornades neixen amb l’objectiu de promoure la recerca i la investigació sobre qualsevol matèria relacionada amb Algaida, Pina i Randa, però fet especial atenció als aspectes sociosanitaris i higiènics públics.

D’aquesta manera, el tema principal se centra en el context de la pandèmia de la COVID-19: el passat i present de les pestes, epidèmies i salut pública al municipi d’Algaida en tots els temps. 

Paral·lelament, les contribucions a les Jornades podran versar sobre altres aspectes, com és ara Història, Art i Literatura; Patrimoni Cultural; Geografia i Medi Natural o Etnografia i Antropologia.

Per a inscripcions o per a més informació, vos convidam a visitar el web de les Jornades, accessible directament des de https://jelalgaida.wixsite.com/jornades o a través del web oficial de l’Ajutament d’Algaida www.ajalgaida.net.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: