Dissabte, setembre 30, 2023
Algaida

Demà comencen les obres del carrer dels cavallers i es redueix una part de la seva circulació durant les obres

La policia local informa que demà comencen les obres de millora del carrer dels Cavallers. Per això es demana que no s’aparqui a les zones on hi ha obra. També és possible algun tall puntual del carrer.

Durant el temps que duren les obres, previstes per uns 3 mesos, la circulació en el tram que va des de plaça fins a la cantonada del carrer Antoni Maura, estarà prohibida de dilluns a divendres entre les 8:00 i les 17:30 del capvespre, excepte residents. Els dissabtes, diumenges i festius si que s’hi podrà circular per aquest carrer com fins ara, és a dir, des de plaça cap a Antoni Maura.

Les obres consistiran en la renovació de la pavimentació del carrer, així com una renovació i ampliació de les voravies i eliminació de barreres arquitectòniques.

Aquesta obres formen part de les accions recollides en el Pla de Mobilitat Sostenible d’Algaida i s’emmarquen dins la convocatòria de subvencions pluriennals 2020-2021 per dur a terme obres d’inversió municipal on s’inclou a part de la realització dels projectes, els honoraris de redacció i els de direcció d’obres.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: