Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaCoronavirusEconomiaPinaRanda

42 Empreses d’algaida es beneficien de les darreres ajudes per fer front a l’impacte econòmic de la covid-19.

Fins a 42 empreses del municipi s’han beneficiat de la darrera línia de subvencions atorgades per l’Ajuntament d’Algaida per protegir l’activitat econòmica local de l’impacte de la Covid-19. En aquesta darrera línia de subvencions, l’Ajuntament hi destina 40.000 € i les ajudes van dels 400 als 1.000 € cadascuna.

La regidora de Promoció Econòmica, Margalida Fullana, explica que pròximament sortirà una tercera línia de subvencions per a continuar ajudant a les empreses i negocis del municipi. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Algaida ha destinat de moment prop de 100.000 € a diferents ajudes i subvencions directes a comerços i empreses. Cal recordar que també en destinà 8.500 € a ajudes a famílies per a estudiants matriculats a educació Infantil, Primària, Batxiller o Grau Mitjà.

Tot plegat se suma a les atorgades específicament al sector de la restauració amb la instal·lació de carpes per poder augmentar la capacitat dels negocis.


Així mateix, des de l’àrea de Promoció Econòmica s’han llançat múltiples iniciatives per a fomentar i promoure el petit comerç del municipi. Destacar la posada en marxa del pla de dinamització comercial d’Algaida, Pina i Randa impulsat amb la col·laboració del Consell de Mallorca i l’Associació de Comerç i Empresa del municipi com el nou directori comercial del municipi també per apropar les empreses i comerços del municipi als potencials clients locals, així com les ajudes per a higienitzar negocis i vehicles professionals.

Fullana fa balanç i recorda que “des que començà la pandèmia, l’Ajuntament d’Algaida ha dut a terme múltiples campanyes de promoció i foment de les petites i mitjanes empreses de tots els sectors i tenim moltes iniciatives en marxa que es van sumant a les convocatòries d’ajudes directes per a les empreses que es varen veure obligades a tancar”. La regidora afegeix que “tot plegat se suma a les campanyes i iniciatives que des de fa anys duim a terme des de l’Ajuntament per a fomentar la petita i mitjana empresa del nostre municipi”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: