Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCoronavirus

L’Ajuntament d’Algaida posa un cotxe a disposició del centre de salut d’Algaida

L’Ajuntament d’Algaida ha posat a disposició del personal del Centre Sanitari d’Algaida un vehicle per a la realització de visites domiciliàries 🤧al nostre municipi durant el temps que durarà el confinament per la declaració d’estat d’alarma per la Covid-19. L’objectiu és “facilitar i ajudar al personal sanitari en la seva tasca diària”, segons han informat en un comunicat a les xarxes socials del consistori.

Foto: Ajuntament d’Algaida

Des de la Sala han volgut fer “un reconeixement a tot el personal del centre de salut per la seva feina i la seva professionalitat en aquests dies tan difícils”

El cotxe que s’ha posat a disposició per part de l’ Ajuntament d’Algaida ha estat fruït d’un acord de lloguer amb Multiauto Palma, amb unes condicions molts avantatjoses i molt per davall del cost que suposaria en condicions normals, per la qual cosa des de l’Ajuntament els han volgut agrair el gest.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: