Dissabte, setembre 30, 2023
Algaidapolítica

El Bou de Son Munar ha tornat a ser pintat amb la paraula llibertat

Aquest dimarts, després de conèixer-se la sentència del ‘Procés’, el bou de Son Munar s’ha despert amb la inscripció ‘llibertat’ al costat d’un llaç groc en solidaritat amb els presos independentistes catalans condemnats a entre 9 i 13 anys de presó per haver organitzat el referèndum de dia 1 d’octubre de 2017.

Foto: Dbalears.cat

La figura ha estat utilitzada en múltiples ocasions com mural per reivindicacions diverses. Ha lluït des dels colors de l’arc de sant Martí, estampats florals, per promocionar festes, entre altres motius. Feia poc temps que havia recuperat el seu color de “pell habitual”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: