Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaCulturaFestesGastronomiaPinaRanda

Nou restaurants se sumen a la 13a Mostra Gastronòmica d’Algaida, amb el suport de vinaters, comerciants i artesans

Entre el vinent dijous dia 10 i el diumenge dia 20 d’octubre, fins a nou restaurants oferiran menús amb els seus plats  més representatius a preus que oscil·len entre els 18 i els 22 euros, amb begudes no incloses en el preu. En aquest sentit, les bodegues locals Can Majoral i Oliver Moragues, participen de la mostra i els restaurants oferiran els seus vins a 12’50 € la botella. 

Alguns dels suggerents plats de la mostra de cuina d’Algaida

És imprescindible reserva prèvia en els restaurants. Els participants són: Cal Dimoni, Can Sant Cafè, es Celler de Randa, es 4 Vents, Katarsis, Pizzeria Da Mauro, s’Hostal d’Algaida, sa Talaieta i Santuari de Cura. 

Clicau sobre la imatge per ampliar-la

L’Associació de Comerç i Empresa i la d’Artesania d’Algaida, Pina i Randa, col·laboren en la mostra amb productes dels comerços, empreses i artesans del municipi, que han servit per a confeccionar 10 cistelletes que es sortejaran entre les persones que vagin a tastar els menús de la mostra. En el restaurant hauran d’emplenar una butlleta per a entrar en el sorteig. 

En l’acte de presentació de la mostra celebrada avui en el Celler de Randa, la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, ha destacat l’elevada participació de restaurants d’aquesta edició. “Aprofitam per mostrar la riquesa i varietat gastronòmica que té el nostre municipi, volem fer una convidada a la gent perquè aprofiti aquests 10 dies per venir a conèixer els nostres restaurants i a tastar els nostres vins”, apunta la batlessa.

Restauradors, vinaters, comerciants i artesans reunits a Randa per presentar la mostra. Foto: Ajuntament d’Algaida.

Per la seva banda, Margalida Fullana, regidora de Desenvolupament Local i Econòmic i Fires i Mercats, ha aplaudit “la col·laboració dels artesans i comerciants i empresaris del municipi perquè la seva participació fa que la mostra gastronòmica serveixi per donar a conèixer els productes locals”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d