Presentació oficial dels equips en competició del CE Algaida per la temporada 19/20

Ahir diumenge 6 d’octubre de 2019, a les 16:30 h., va tenir lloc la presentació dels equips que defensaran els colors del Club Esportiu Algaida en la Temporada 2019 / 2020.

L’acte es desenvoluipà a les instal·lacions esportives municipals d’es Porrassar. En acabar la presentació hi hagué una mica de berenar per els asistents, gràcies a la col·laboració dels pares, mares i amics dels jugadors.

A continuació trobareu les fotografies oficials dels equips amb el nom dels seus integrants: Agraïm al club i a Guillem Vanrell les imatges.

Equip Prebenjamí: AYALA LOPEZ, XAVIER; BIAYNA DEL VALLE, DANIEL; DIAZ MANRESA, ISAAC; GARCIA DE LA TORRE CANO, TOMÁS; GONZALO CARMONA, ARNAU; HUMBERT FERRARI, EDUARDO; LLOMPART BARRIO, ADRIAN; LLULL ENSENYAT, LLORENÇ; MAS PIZA, ALEXANDRE JOAN; MUÑOZ SANCHEZ, DIEGO; RAMIS RAMIS, SERGI; SALAS FULLANA, PAU; VERGARA CURSACH, MARTI; LACASA SUREDA, ALEJANDRA. ENTRENADOR: LARA BALLESTER, MIQUEL .

Benjamí de Primer Any: JUAN LLANERAS, MARTA; MULET PUIGSERVER, LINA; BARCELO VIDAL, PAU; FRANCO MACHADO, LEONERDO; GOMILA CASADO, PAU; JUAN VICH, JORDI; MARTINEZ PONS, MARC; MERCADAL JAUME, PERE; NICOLAU VANRELL, NOFRE; OLIVER BARNABA, ALEJANDRO; OLIVER BARNABA, PEDRO; OSUNA OLIVER, PEDRO; PRIEGUE DEREMINCE, UGO JOSE; SALVA OLIVER, MIGUEL . ENTRENADOR: OLIVER ROCA, MIQUEL.

Benjamins 2 Regional: CORREDOURA CARRILLO, RAFAEL; CORTES GELABERT, JAUME; DALMAU TROBAT, LLORENÇ;     ECHEVARRIA OGAZON, FERRAN; LUPIAÑEZ MADRID, IKER; MIRALLES PUJOL, GABRIEL; MOCHET, LORENZO; MUDOY OLIVER, JOAN; OLIVER OSUNA, MANEL; PUIGGROS BRICOLLE, MAX; RIERA OLIVER, PERE MIQUEL; RIGO SOLIVELLAS, MARC; SANTOS BIBILONI, DIEGO; VERDERA FEBRER, TONI. ENTRENADOR: MAS SORELL, MIGUEL J.

Alevins Primera Regional: ASTORGA GRANADO, FRANCISCO JESUS; FIOL VICH, ANDREU; FORTEZA OLIVER, PAU; GARCIA OLIVER, TONI; JAUME MESQUIDA, ADRIÀ; LARA MARQUES, AGUSTÍ; MUÑOZ LLULL, JAVIER; PALOU SANCHEZ, ARTURO; PRIOR GONZALEZ, HUGO; RUSTI, VLAD-DANIEL;  SORIANO LOPEZ, MARC; VANRELL VILA, TOMEU; ENTRENADOR: FIOL BIBILONI, PAU

Infantils Segona Regional: JANER FERRER, AINA; AMIN AMATTOUCH, MOHAMED; BOVER LLOMPART, JOSEP; BUÑOLA ALOY, TOMEU; CLAR ROIG, MIGUEL; FERNANDEZ MAS, MIQUEL ANGEL; FERRAGUT JUAN, TOMEU; GAUDENZI SIMO, TONI; MARQUES BOSCH, JUAN CARLOS; MASSANET CERDA, MIGUEL ANGEL; MUDOY RAMIS, TONI; NICOLAU VANRELL, JOAN; NOLLA SERVERA, SEBASTIÀ; OLIVER MUNAR, LLORENÇ; PRATS VERGER, JOSEP; PUIGSERVER CAPELLA, MIGUEL; SALAS REINES, JOAN; SALES BENNASSER, BALTASAR; VERGER BONET, TOMEU; ENTRENADOR: GIL MATEU, LLORENÇ; DELEGAT: OLIVER JUAN, PERE R.

Cadets Segona Regional: PUJOL FULLANA, LLÚCIA; CORTÉS GELABERT, JUAN JOSÉ; FALCONER MUDOY, JAUME; FIOL VICH, JOAN; FOLGUERAS PEREZ, ALFREDO; LLOMPART SASTRE, MIGUEL; LUNDAHL , CHRISTOFFER LORENZO; MARTI CAMPOS, ALEJANDRO; MASSANET CERDA, TONI JOAN; MOCHET, MATEO  MULET PUIGSERVER, JOAN; MUT LLOMPART, JAUME; NOLLA SERVERA, PEP GUIEM; OLIVER MUNAR, TOMEU; OLIVER VAQUER, MIGUEL ANGEL; PUIGSERVER DANTI, JAUME; PUIGSERVER POU, JAUME; PUJOL FULLANA, JORDI; SAMPOL FUSTER, JAUME IGNASI; SERVERA LUNA, MARC; TROBAT NOGUERA, MIGUEL; VANRELL VILA, NOFRE. ENTRENADOR: MESTRES HERNANDEZ, BARTOLOME; DELEGATS: MOYA TORRES, ROBERTO; NOLLA CAPELLA, JOSE 

Equip de Lliga Femenina: BENNASAR GOMILA, CATERINA; BIBILONI OBRADOR, LAURA; DEL ALAMO NUÑEZ, ALBA; EL AMRANI JIRARI, AMAL; GARCIA NAMNDGARD, LAUURA M; IGLESIAS MUÑOZ TORRERO, CARMEN; KAMPEN, LEONIE JANA JAMAINE; MORRO VANRELL, MARIA DEL MAR; MULERO CAÑELLAS, ROSA; MUNAR CIFRE, LAURA; SASTRE CATALA, AINA; SASTRE GARCIAS, MARIA M; YORDANOVA , PAULINA P; BERGAS CLADERA, ROSA; MIGUEL PUIGSERVER, LUCIA; SERVERA CESPEDOSA, MARIA DEL MAR; CIRER FLORIT, MARIA AGNES; HENNRICH , LEONI M; KOLEVA , DENITSA IVANOVA; MIGUEL PUIGSERVER, MARINA F; VALLEJO AGUILO, LAURA; ENTRENADORS:  MIGUEL LOPEZ, FERNANDO i GOMEZ JAUME, JUAN; DELEGATS: BERGAS DARDER, PEDRO

Preferent Juvenil Mallorca: ACEDO ORTEGA, ALVARO; ARGÜES VIDAL, SERGI; BALLESTER COLL, SEBASTIÁN; BARCELO MATIES, MATIES; BORDOY PINEL, MIGUEL A; CERDÀ ENSEÑAT, JOAN; HERAS TELLO, CARLOS ANDRÉS; LLOMPART SASTRE, BERNAT; MAS JUAREZ, DAVID; NILSSON ULLOA, ADRIAN XELL; OLIVER ROCA, ANTONI, OTTONELLI CASALS, NOAH; PALOU SANCHEZ, ALBERTO; PONT FIGUEROLA, MIGUEL; POU TOMAS, GUILLEM; PUIGSERVER CAPELLA, JOSEP; PUIGSERVER DANTI, MARC; RAMOS CARBALLIDO, ALEJANDRO; RIBAS ABRINES, ANTONI; ROSSELLO BLASCOS, LLUIS; SAMPOL FUSTER, GABRIEL; SERVERA LUNA, MIQUEL. ENTRENADOR: CORDERO CARBONELL, RICARDO. DELEGATS: POU MARTORELL, GUILLERMO i VILLADA RAMOS, MAGDALENA DEL CARMEN; AUXILIARS: MÉNDEZ DE DIOS, RAFAEL

Amateur: ACEDO ORTEGA, RICARDO; ALLO GALLEGOS, MATIAS J; ALLO GALLEGOS, RODRIGO; BARRIOS FRAGUAS, JOSE ANTONIO; BIBILONI MULET, RAMON; GIL MATEU, JORDI; GIL MATEU, LLORENÇ; JUSTINO FORSTER, NICOLAU; LARA BALLESTER, MIGUEL; LLANERAS ROJO, AITOR; LLOMPART SALAS, BERNAT; MONTERO SANTOS, AITOR; NADAL CAÑELLAS, GUILLERMO; OLIVER JUAN, PERE R; OLIVER ROCA, MIQUEL; PERICAS NOGUERA, JAUME; POU TOMAS, TOMEU; RAFAEL VIDAL, ALEXANDRE;     RAFAEL VIDAL, MARC; ROIG LOPEZ, FRANCISCO A; SALINAS ACOSTA, JOSE L; SASTRE MULET, BARTOMEU; VAQUER FERRETJANS, JAUME; VIDAL SERVERA, BARTOMEU; ENTRENADOR: ESTELA VACIN, JOSE; DELEGATS: OLIVER BAUZA, LLORENS; AUXILIAR: CORDERO CARBONELL, RICARDO

A més a més des d’aquesta setmana recuperam la informació dels resultats esportius, que podreu trobar a través de les xarxes socials amb la corresponent infografia. També les del CV Algaida.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.