Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Presentació oficial dels equips en competició del CE Algaida per la temporada 19/20

Ahir diumenge 6 d’octubre de 2019, a les 16:30 h., va tenir lloc la presentació dels equips que defensaran els colors del Club Esportiu Algaida en la Temporada 2019 / 2020.

L’acte es desenvoluipà a les instal·lacions esportives municipals d’es Porrassar. En acabar la presentació hi hagué una mica de berenar per els asistents, gràcies a la col·laboració dels pares, mares i amics dels jugadors.

A continuació trobareu les fotografies oficials dels equips amb el nom dels seus integrants: Agraïm al club i a Guillem Vanrell les imatges.

Equip Prebenjamí: AYALA LOPEZ, XAVIER; BIAYNA DEL VALLE, DANIEL; DIAZ MANRESA, ISAAC; GARCIA DE LA TORRE CANO, TOMÁS; GONZALO CARMONA, ARNAU; HUMBERT FERRARI, EDUARDO; LLOMPART BARRIO, ADRIAN; LLULL ENSENYAT, LLORENÇ; MAS PIZA, ALEXANDRE JOAN; MUÑOZ SANCHEZ, DIEGO; RAMIS RAMIS, SERGI; SALAS FULLANA, PAU; VERGARA CURSACH, MARTI; LACASA SUREDA, ALEJANDRA. ENTRENADOR: LARA BALLESTER, MIQUEL .

Benjamí de Primer Any: JUAN LLANERAS, MARTA; MULET PUIGSERVER, LINA; BARCELO VIDAL, PAU; FRANCO MACHADO, LEONERDO; GOMILA CASADO, PAU; JUAN VICH, JORDI; MARTINEZ PONS, MARC; MERCADAL JAUME, PERE; NICOLAU VANRELL, NOFRE; OLIVER BARNABA, ALEJANDRO; OLIVER BARNABA, PEDRO; OSUNA OLIVER, PEDRO; PRIEGUE DEREMINCE, UGO JOSE; SALVA OLIVER, MIGUEL . ENTRENADOR: OLIVER ROCA, MIQUEL.

Benjamins 2 Regional: CORREDOURA CARRILLO, RAFAEL; CORTES GELABERT, JAUME; DALMAU TROBAT, LLORENÇ;     ECHEVARRIA OGAZON, FERRAN; LUPIAÑEZ MADRID, IKER; MIRALLES PUJOL, GABRIEL; MOCHET, LORENZO; MUDOY OLIVER, JOAN; OLIVER OSUNA, MANEL; PUIGGROS BRICOLLE, MAX; RIERA OLIVER, PERE MIQUEL; RIGO SOLIVELLAS, MARC; SANTOS BIBILONI, DIEGO; VERDERA FEBRER, TONI. ENTRENADOR: MAS SORELL, MIGUEL J.

Alevins Primera Regional: ASTORGA GRANADO, FRANCISCO JESUS; FIOL VICH, ANDREU; FORTEZA OLIVER, PAU; GARCIA OLIVER, TONI; JAUME MESQUIDA, ADRIÀ; LARA MARQUES, AGUSTÍ; MUÑOZ LLULL, JAVIER; PALOU SANCHEZ, ARTURO; PRIOR GONZALEZ, HUGO; RUSTI, VLAD-DANIEL;  SORIANO LOPEZ, MARC; VANRELL VILA, TOMEU; ENTRENADOR: FIOL BIBILONI, PAU

Infantils Segona Regional: JANER FERRER, AINA; AMIN AMATTOUCH, MOHAMED; BOVER LLOMPART, JOSEP; BUÑOLA ALOY, TOMEU; CLAR ROIG, MIGUEL; FERNANDEZ MAS, MIQUEL ANGEL; FERRAGUT JUAN, TOMEU; GAUDENZI SIMO, TONI; MARQUES BOSCH, JUAN CARLOS; MASSANET CERDA, MIGUEL ANGEL; MUDOY RAMIS, TONI; NICOLAU VANRELL, JOAN; NOLLA SERVERA, SEBASTIÀ; OLIVER MUNAR, LLORENÇ; PRATS VERGER, JOSEP; PUIGSERVER CAPELLA, MIGUEL; SALAS REINES, JOAN; SALES BENNASSER, BALTASAR; VERGER BONET, TOMEU; ENTRENADOR: GIL MATEU, LLORENÇ; DELEGAT: OLIVER JUAN, PERE R.

Cadets Segona Regional: PUJOL FULLANA, LLÚCIA; CORTÉS GELABERT, JUAN JOSÉ; FALCONER MUDOY, JAUME; FIOL VICH, JOAN; FOLGUERAS PEREZ, ALFREDO; LLOMPART SASTRE, MIGUEL; LUNDAHL , CHRISTOFFER LORENZO; MARTI CAMPOS, ALEJANDRO; MASSANET CERDA, TONI JOAN; MOCHET, MATEO  MULET PUIGSERVER, JOAN; MUT LLOMPART, JAUME; NOLLA SERVERA, PEP GUIEM; OLIVER MUNAR, TOMEU; OLIVER VAQUER, MIGUEL ANGEL; PUIGSERVER DANTI, JAUME; PUIGSERVER POU, JAUME; PUJOL FULLANA, JORDI; SAMPOL FUSTER, JAUME IGNASI; SERVERA LUNA, MARC; TROBAT NOGUERA, MIGUEL; VANRELL VILA, NOFRE. ENTRENADOR: MESTRES HERNANDEZ, BARTOLOME; DELEGATS: MOYA TORRES, ROBERTO; NOLLA CAPELLA, JOSE 

Equip de Lliga Femenina: BENNASAR GOMILA, CATERINA; BIBILONI OBRADOR, LAURA; DEL ALAMO NUÑEZ, ALBA; EL AMRANI JIRARI, AMAL; GARCIA NAMNDGARD, LAUURA M; IGLESIAS MUÑOZ TORRERO, CARMEN; KAMPEN, LEONIE JANA JAMAINE; MORRO VANRELL, MARIA DEL MAR; MULERO CAÑELLAS, ROSA; MUNAR CIFRE, LAURA; SASTRE CATALA, AINA; SASTRE GARCIAS, MARIA M; YORDANOVA , PAULINA P; BERGAS CLADERA, ROSA; MIGUEL PUIGSERVER, LUCIA; SERVERA CESPEDOSA, MARIA DEL MAR; CIRER FLORIT, MARIA AGNES; HENNRICH , LEONI M; KOLEVA , DENITSA IVANOVA; MIGUEL PUIGSERVER, MARINA F; VALLEJO AGUILO, LAURA; ENTRENADORS:  MIGUEL LOPEZ, FERNANDO i GOMEZ JAUME, JUAN; DELEGATS: BERGAS DARDER, PEDRO

Preferent Juvenil Mallorca: ACEDO ORTEGA, ALVARO; ARGÜES VIDAL, SERGI; BALLESTER COLL, SEBASTIÁN; BARCELO MATIES, MATIES; BORDOY PINEL, MIGUEL A; CERDÀ ENSEÑAT, JOAN; HERAS TELLO, CARLOS ANDRÉS; LLOMPART SASTRE, BERNAT; MAS JUAREZ, DAVID; NILSSON ULLOA, ADRIAN XELL; OLIVER ROCA, ANTONI, OTTONELLI CASALS, NOAH; PALOU SANCHEZ, ALBERTO; PONT FIGUEROLA, MIGUEL; POU TOMAS, GUILLEM; PUIGSERVER CAPELLA, JOSEP; PUIGSERVER DANTI, MARC; RAMOS CARBALLIDO, ALEJANDRO; RIBAS ABRINES, ANTONI; ROSSELLO BLASCOS, LLUIS; SAMPOL FUSTER, GABRIEL; SERVERA LUNA, MIQUEL. ENTRENADOR: CORDERO CARBONELL, RICARDO. DELEGATS: POU MARTORELL, GUILLERMO i VILLADA RAMOS, MAGDALENA DEL CARMEN; AUXILIARS: MÉNDEZ DE DIOS, RAFAEL

Amateur: ACEDO ORTEGA, RICARDO; ALLO GALLEGOS, MATIAS J; ALLO GALLEGOS, RODRIGO; BARRIOS FRAGUAS, JOSE ANTONIO; BIBILONI MULET, RAMON; GIL MATEU, JORDI; GIL MATEU, LLORENÇ; JUSTINO FORSTER, NICOLAU; LARA BALLESTER, MIGUEL; LLANERAS ROJO, AITOR; LLOMPART SALAS, BERNAT; MONTERO SANTOS, AITOR; NADAL CAÑELLAS, GUILLERMO; OLIVER JUAN, PERE R; OLIVER ROCA, MIQUEL; PERICAS NOGUERA, JAUME; POU TOMAS, TOMEU; RAFAEL VIDAL, ALEXANDRE;     RAFAEL VIDAL, MARC; ROIG LOPEZ, FRANCISCO A; SALINAS ACOSTA, JOSE L; SASTRE MULET, BARTOMEU; VAQUER FERRETJANS, JAUME; VIDAL SERVERA, BARTOMEU; ENTRENADOR: ESTELA VACIN, JOSE; DELEGATS: OLIVER BAUZA, LLORENS; AUXILIAR: CORDERO CARBONELL, RICARDO

A més a més des d’aquesta setmana recuperam la informació dels resultats esportius, que podreu trobar a través de les xarxes socials amb la corresponent infografia. També les del CV Algaida.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: