Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaEducacióPinaRandaSeguretat

La policia local d’Algaida adquireix una nova bicicleta

La policia local estrena nou vehicle. Es tracta d’una bicicleta de pedaleig assistit, única de moment a Balears en cossos de seguretat, que permetrà als agents realitzar tasques dins el nucli urbà amb més efectivitat i agilitat; essent uns dels objectius principals l’atenció més directa al ciutadà i a més fer-ho de forma més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Foto: Ajuntament d’Algaida

Tasques com, per exemple, regulació de trànsit a les Escoles, control de la zona blava, càrrega i descàrregues, guals permanents i controlar altres infraccions de trànsit, es podran efectuar de manera més eficient, a més de poder fer les gestions administratives més ràpides com, per exemple, repartir notificacions als veïns.

Des de fa molt temps, l’Ajuntament d’Algaida i la Policia Local han apostat pels medis ecològics per a la mobilitat dels agents, com va ser l’adquisició de dos vehicles nous, un d’ells 100% elèctric i un altre d’Híbrid. Ara, aquest nou vehicle, permetrà millorar el servei al ciutadà d’una manera sostenible i ecològica, sense emetre emissions contaminants al municipi.

A més a més, mitjançant el programa del Policia Tutor, l’Ajuntament d’Algaida ha organitzat activitats d’educació viària amb bicicleta al CEIP Pare Bartomeu Pou i, a partir d’ara, amb l’adquisició d’aquest nou vehicle, l’agent tutor podrà participar-hi de manera directa reforçant així els valors que es volen transmetre als infants.

A la presentació, hi han assistit la Batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet; el cap de Policia, Joan Oliver; el Policia Tutor Julià Garcia i Lluís Bisquerra, representant de l’empresa «SOLTEC Uniformes» encarregada de subministrar la bicicleta.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d