Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

Álex Artigues, nou president del PP d’Algaida

El Partit Popular d’Algaida va celebrar ahir dijous a la nit, el Congrés Local del qual el regidor Álex Artigues va ser proclamat president. Artigues i va presentar el seu equip de treball més directe amb Jaume Oliver com a vicepresident, Rafel Oliver com a Secretari General i Joana Maria Jaume de tresorera.

A l’acte, hi va assistir el Vicesecretari d’Organització, Sebastià Sagreras i el president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés. També va assistir Sandra Fernández secretaria general regional , Raquel Sánchez secretaria general insular i Jaume Bauçà vicesecretari.

Davant els assistents, Álex Artigues va remarcar i agrair “la implicació de tantíssimes persones” en un projecte, el del PP, “que segueix il·lusionant tantíssims algaidins i algaidines”.

“Tenim l´equip i el projecte perfecte per seguir treballant a peu de carrer i aconseguir la batlia a partir del 2023″. A més a més va valorar l’intens treball de Rafel Oliver com a portaveu del Grup Popular Municipal i lamenta que l’equip de govern ens estigui fregint a taxes i impostos municipals, precisament quan pitjor ho estan passant les famílies i els negocis d’Algaida per la pandèmia”.

Tot i el canvi de presidència en el PP d’Algaida, ens han confirmat que Rafel Oliver continuarà com a portaveu a l’Ajuntament

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: