Dimarts, desembre 5, 2023
Algaida

Algaida perdrà l’oficina de la Banca March a partir del 14 de desembre

Noticia actualitzada el 12/12/21

La Banca March tancarà a finals d’any, concretament el dimarts dia 14 de desembre, la seva sucursal a Algaida. No serà l’única. Se sumarà al tancament de les oficines de Ses Salines, Petra, Son Servera i Santa Margalida. Aquests dies l’entitat informa els clients d’aquest procés i de quina oficina tindran més a prop a partir de desembre, que és la ubicada al carrer de la constitució número 8 a Llucmajor.

En una entrevista el passat dijous a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, Vicente Jábega, director territorial de Banca March va explicar que amb l’inici de la pandèmia, va augmentar molt l’ús del web i l’app del banc, una tendència que es manté a l’alça. Per això, segueixen l’exemple de la resta d’entitats i anuncien tancaments d’oficines presencials on, segons va afirmar, només s’atendrà els clients per qüestions que no es puguin fer a través d’internet.

“Ja fa anys que l’usuari i la banca canvien. La gent jove reivindica una atenció que no els obligui a apropar-se a una oficina i la COVID ha potenciat això. Ara s’ha incrementat l’ús del nostre web i de l’aplicació mòbil en totes les franges d’edat”, ha explicat Jábega. De totes maneres, ha matisat, sempre seran tancaments puntuals. “Per exemple, s’uniran dues oficines petites per fer-ne una de més grossa, però es garantirà l’atenció presencial quan sigui necessari”, ha conclòs.

Curiosament, un dels pobles afectats és Santa Margalida, precisament on va néixer el fundador de la Banca March, Joan March Ordinas, un personatge important per entendre la història de les Balears i també d’Espanya.

Cal tenir present que amb el tancament d’aquesta sucursal és la segona que l’entitat bancària mallorquina tanca. Amb anterioritat ja va tancar l’oficina que tenien a la plaça de Pina. També haurem de veure que passarà amb l’oficina de Caixabank (abans Sa Nostra i Bankia) ubicada a sa plaça d’Algaida. De moment es desconeix si es mantindrà oberta o no durant molt de temps.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d