Dimarts, desembre 5, 2023
Algaida

Premi estatal al projecte de rutes de les rutes escolars i els espais amics d’Algaida

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet; el regidor de Mobilitat Sostenible i Accessibilitat, Jaume Lliteras i el cap de la Policia Local i policia tutor, Joan Oliver assistiren ahir a l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Bones Pràctiques del Programa Marc Agent Tutor i pel projecte A paso seguro dins la categoria de Perseverança i Esforç per les rutes escolars i espais amics, un projecte posat en marxa en el nostre municipi des del 2019.

A l’acte, celebrat a Madrid, fou guardonar el Govern de les Illes Balears amb el premi a l’excel·lència pels tallers preventius dels policies tutors de les Balears per reduir els riscs de la COVID-19. Així mateix, juntament amb el d’Algaida, foren reconeguts els policies tutors dels ajuntaments de Sineu, Inca, Porreres i Sóller.

Són uns premis convocats per la Delegación de Gobierno pel Plan Nacional de Drogues, la FEMP i l’Associació Nacional d’Agents Tutors (ANAT).

La batlessa d’Algaida destaca “el reconeixement a la bona feina que fan els policies tutors a les Illes Balears i especialment als d’Algaida amb una tasca pedagògica fonamental entre els alumnes del nostre municipi”. En aquest sentit, destacà la tasca dels policies tutors que van posar en marxa el projecte de les rutes escolars d’Algaida i li han donat continuïtat, Julià Garcia i Joan Oliver.Mulet també va voler vol agrair la tasca de les regidories que ho van iniciar, la d’Educació i la de Mobilitat; als voluntaris de Protecció Civil d’Algaida per la seva tasca; a Kika Martí, dinamitzadora del Casal de Joves per ajudar i redactar el projecte i a Esteve Barceló que estant de pràctiques a l’Ajuntament va dissenyar i editar el vídeo i les imatges que hem presentat al premi.

Així mateix, des de l’Ajuntament es vol fer un agraïment i donar les gràcies a tots els infants, als pares i mares i acompanyants de les rutes escolars, els veïnats i comerços que col·laboren i a l’equip de docents del CEIP. Aquest premi és un reconeixement a tota la seva feina.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d