Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaPinaRanda

L’Ajuntament d’Algaida també difondrà les seves notícies a través del WhatsApp

La pandèmia i la innovació tecnològica ha dut a les diferents administracions públiques a millorar la seva relació amb la ciutadania, que de cada vegada més demanda més informació. Per això, a partir de dia 7 de març, l’Ajuntament d’Algaida posarà en marxa un nou sistema de fer arribar les notícies i esdeveniments d’interès als veïns del municipi mitjançant l’aplicació WhatsApp. L’objectiu d’aquesta nova campanya és que les notícies arribin a tots els habitants d’Algaida, Pina i Randa d’una manera còmoda i senzilla.

Per poder adherir-se a aquest nou canal de difusió, és necessari que cada ciutadà que vulgui rebre aquesta informació, enviï un missatge de WhatsApp al número 601 981 990 amb la paraula “NOTÍCIES”. Des del consistori es recorda que aquest servei és únicament per rebre informació i no es contestaran els missatges. En cas de voler contactar amb l’Ajuntament, ho podeu fer mitjançant el correu ajuntament@ajalgaida.net.

En cas de voler que us canseu o vulgueu deixar de rebre informació, haureu d’enviar un altre missatge amb la paraula “BAIXA”.

Des de l’Ajuntament es garantirà el compliment de la Llei de Protecció de Dades Personals.

No obstant això, sempre podreu continuar llegint les notícies més destacades a essaig.cat.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: