Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaCoronavirusPinaRandaSanitatSeguretat

La Brigada municipal contribueix a la desinfecció dels carrers

Foto: Facebook

Des d’ahir dilluns i tal com es realitza a diferents municipis de les Illes Balears, la brigada municipal ha començat les feines de desinfecció dels carrers d’Algaida, Pina i Randa. Segons ens ha informat la batlessa Maria Antònia Mulet aquesta actuació es fa seguint el protocol recomanant pel Ministeri de Sanitat i que el producte que s’empra no suposa cap tipus de risc ni per a les persones ni per els animals; per tant no es necessari prendre cap tipus de mesura de protecció als domicilis dels veïnats.

Des de l’Ajuntament d’Algaida volen agrair l’ajuda de Protecció Civil així com també l’oferiment als pagesos del nostre municipi per ajudar en les tasques i ha afegit la batlessa “en el moment que sigui necessària la seva cooperació els ho comunicarem”. Les netejes es realitzaran durant tot el temps que duri l’estat d’alarma.

La sala també informa que des de ahir una empresa especialitzada i durant un mes s’encarregarà de desinfectar diferents espais municipals interiors i exteriors (ajuntament, punt verd, vehicles municipals, escoles, pavelló, sala polivalent, escola de múisca, casal Pere Capellà, parada de bus, punts de càrrega de vehicles elèctric del municipi) així com les zones comuns com ara els comerços, la farmàcia, el centre de salut (dins i fora) entitats bancàries, parcs infantils, etc.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d