Divendres, desembre 8, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

El PSOE d’Algaida lamenta la manca d’acord amb Més per a la governabilitat a l’Ajuntament

El PSIB d’Algaida en un comunicat fet a les xarxes socials informen que des de la “força més votada a les passades eleccions municipals hem promogut la idea de vertebrar un projecte compartit amb MÉS per millorar Algaida, Pina i Randa”. El comunicat continua afirmant que “hem traslladat de paraula i per escrit un esborrany de pacte de govern progressista a l’Ajuntament on parla de les àrees de govern, de donar visibilitat als socis de govern, de colideratge en la gestió, de dedicacions exclusives per fer possible que més regidors treballin a l’ajuntament, de la representació de l’Ajuntament als altres òrgans com la FELIB o la Mancomunitat Pla de Mallorca, etc.

No obstant l’anterior, els socialites d’Algaida afirmen que “malauradament no ha estat possible arribar a cap acord de governabilitat per poder plasmar-lo a la sessió constitutiva de demà”. Tanmateix, afegeixen “No desistim de la nostra responsabilitat com a força guanyadora i no tancam les portes a continuar fent feina per arribar a un bon acord amb una majoria progressista per a Algaida, Pina i Randa”.

Finalment, acaba el comunicat, els socialistes firmen que “garantim a la ciutadania que si hem de governar en minoria ho farem amb responsabilitat i cercant acords i consensos necessaris”

Recordam que la sessió constitutiva del nou plenari serà demà dissabte a les 12 hores a la Casa de la Vila.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d