Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaPinapolíticaRanda

Més per Algaida, Pina i Randa comunica que no hi ha pacte a l’Ajuntament d’Algaida.

Segons informa Més en una nota de premsa, hi ha poques opcions de reeditar el pacte de govern de MÉS per Algaida, Pina i Randa i el PSOE. La causa del desacord segons els ecosobiranistes seria la negativa del PSOE a negociar la batlia del municipi, cosa que fa impossible arribar a un acord.

Més per Algaida argumenta en una nota de premsa que “L’augment de vots de les passades eleccions municipals ens ha duit a mantenir els 3 regidors/es de MÉS per Algaida, Pina i Randa mentre que el PSOE d’Algaida ha baixat de vots i de regidors, passant de 6 a 5”. Aquests resultats justifiquen la nostra petició de compartir les batlies i continuar fent feina des de l’equip de govern per als nostres pobles, segons afirmen en el seu comunicat.

En les darreres setmanes s’han mantingut reunions amb els Socialistes d’Algaida, però la seva negativa a asseure’s a negociar que Margalida Puigserver sigui durant un període la batlessa d’Algaida força als ecosobiranistes a quedar fent feina des de l’oposició, segons informen en el comunicat.

Des de Més per Algaida afirmen que “durant els diferents governs municipals d’aquests darrers 32 anys hem actuat des de la generositat i la responsabilitat i hem facilitat que el PSOE mantingués les batlies, bé amb pactes amb regidors/es de MÉS al govern municipal o bé facilitant acords d’investidura. Hem actuat sempre amb lleialtat i hem facilitat al màxim la feina en equip”. Els veïnats i veïnades, afegeix el comunicat, “han valorat positivament la nostra tasca i hem anat incrementant els vots a cada cita electoral (…) i demostra que ha arribat el moment d’exercir una major responsabilitat des de la batlia i de liderar l’equip durant un temps determinat.

En el comunicat remès a essaig.cat, afirmen que “Lamentam no poder tenir un ajuntament amb la diversitat d’esquerres que han reflectit les urnes. La nostra intenció és treballar des d’un major equilibri de les forces progressistes, arribant a acords tal com s’ha fet als pobles de veïnat.”

El comunicat conclou que “estam oberts al diàleg i continuarem fent feina pel bé comú des de la responsabilitat, amb fermesa en el control al govern municipal, sense perdre la il·lusió d’aconseguir el millor per als nostres pobles”.

La sessió inaugural de la nova legislatura tindrà lloc el pròxim dissabte 17 de juny a les 12 hores.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: