Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaMeteorologia adversa

Plou per segon dia consecutiu més de 50 litres en alguns punts del municipi

Les tempestes a Mallorca s’han acostumat a descarregar els migdies, en alguns casos amb gran intensitat i violència. Amb l’alerta taronja activada per forts xàfecs a tot Mallorca, especialment a l’interior i al sud, una tromba d’aigua va descarregar ahir horabaixa més de 50 litres per metre quadrat a Algaida, causant inundacions als carrers del municipi, camps de cultiu i negant les clavegueres del nucli urbà per la intensitat del ruixat.

Els núvols d’evolució tempestuosos s’activaren a Mallorca poc abans de les 14.00 hores, i es desplaçaren sobre Mallorca d’oest a est, passant per Algaida, Montuïri, Llucmajor, Vilafranca, Manacor i Porreres.

En el cas d’Algaida plou sobre banyat, perquè el passat dijous les tempestes ja van descarregar 35 litres i van causar petites inundacions.

Avui hi tornarem, amb més sol el matí i ruixats intensos a partir de migdia. Per als següents dies, els ruixats probablement perdran intensitat segons l’Aemet.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: