Dimecres, novembre 29, 2023
AlgaidaAny LlullCuraRandaReligió

Benedicció dels fruits dins l’Any Llull

Avui matí s’ha duit a terme l’Acte Llull al monestir de Cura, organitzada pel Bisbat de Mallorca amb col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida.

Malgrat la pluja s’ha duit a terme la celebració de l’Eucaristia, que ha estat presidida pel Cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe emèrit de Barcelona. L’acte religiós ha acomptat amb l’assistència del Bisbe de Mallorca, Mons. Javier Salinas i diversos sacerdots. En el transcurs de la celebració també s’ha fet la tradicional benedicció dels camps i els fruits. La missa ha estat cantada per l’Orfeó Castellitx.

Us deixam amb algunes imatges dels actes d’avui

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: