Ahir es va dur a terme la VII Milla d’Algaida a benefici de Projecte Home

La setena edició de la VII Milla d’Algaida-Objectiu 1000 no va aconseguir arribar als mil participants però així i tot va recaptar 551 euros que es destinaran a benefici de Projecte Home. Cal recordar que aquesta cursa solidària tenia un cost d’un euro d’inscripció que es destinava a una causa o associació solidaria.

La regidora de Serveis Socials, Catalina Fullana, explica que la milla “és una festa per a tota la família ja que la pot córrer tothom i, de fet, hi ha activitats paral·leles per a tota totes les edats i destinam la recaptació a una causa solidària o ONG com ha estat Aspanob, Creu Roja o, com és el cas d’enguany, a Projecte Home”.

En declaracions a aquest noticiari el regidor d’Esports Jaume Lliteres va reconèixer que aquesta participació més baixa respecte de l’any passat ja s’ho esperaven, ja que aquest cap de setmana coincidien diferents activitats al poble. No osbtant això, Lliteres va mostrar-se satisfet de la participació.

Pel que fa a l’apartat esportiu, en categoria absoluta masculina el guanyador fou Daniel Espada, seguit de Telmo Sánchez i Miquel Ballester. En femenina, guanyà Carmen Tamas, seguida d’Adela Tamas i Maria Noguera.

En la categoria infantil masculina quedà amb Josep Puigserver com a guanyador, seguit d’Álvaro Palou i Marc Gaudenzi.

Us deixam amb algunes fotografies de l’esdeveniment

Redacció noticiari es saig

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.