Dimecres, setembre 27, 2023
AlgaidaCulturaEducacióPinaRanda

Cap de setmana d’intercanvi musical entre l’EMMA i l’Escola de Música d’Artés (actualitzada)

Notícia actualitzada el 3/05/2016

Aquest cap de setmana l’Escola Municipal de Música d’Algaida (EMMA), ha fet un nou intercanvi (el cap de setmana anterior havien estat a Gràcia), amb l’Escola Municipal de Música d’Artés. Aquesta vegada vingueren  84 alumnes de l’escola i un bon grapat de professors, els quals arribaren divendres i se’n tornaren ahir diumenge cap a casa seva.

L’EMMA agraeix a totes les famílies que feren un esforç perquè aquest intercanvi fos possible, algunes de les quals hagueren de tenir allotjats un parell d’infants dins casa seva, amb tot el que suposa. Sabem que les famílies feren el possible perquè els alumnes de l’Escola d’Artès estassin el millor possible. Molts optaren per dur-los a sopar el dissabte a vespre als bars de plaça, cosa que també els va permetre conèixer la gastronomia local. El dissabte també havien anat d’excursió després de l’assaig a la Pau de Castellitx.

Després de diferents canvis motivats, tant per l’acte Llull de Randa com per la meteorologia, finalment el concert es va dur a terme el diumenge 1 de maig a les 13 hores a l’església parroquial d’Algaida. Durant el concert de prop de dues hores de durada es pogueren sentir tant peces de música clàssica barroca tradicional de Haendel com peces cinematogràfiques d’Els picapedra, o del pop del tots els temps passant dels The Beatles a obres de Katy Perry i Meghan Trainor, dels gustos musicals dels més joves.

El concert, qualificat pels responsables de l’EMMA com un dels més emotius i interessants i afirmen que “l’experiència amb els companys d’Artés ha estat intensa, gratificant i emotiva, i de segur que a tots els alumnes els quedarà gravat en la memòria”.

Us deixam amb alguns dels vídeos que s’han penjat a la xarxes socials aquests dies.

Les imatges i vídeos d’aquesta notícia han estat obtinguts de diferents xarxes socials dels habitants del poble, cosa que agraïm. Si en teniu més i els voleu compartir estarem encantats que ens ho faciliteu a noticiari@esssaig.cat

Redacció noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: