Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica esportiva del darrer cap de setmana d’abril

Aquesta setmana podem donat bones notícies de l’equip de primera regional del Pina CF. Importantíssima victòria dels piners per 5 gols a 0 davant el Pilares la Soledad. Els golejadors de l’equip piner han estat Jaume J. Pericàs Oliver, Juan Morey Ferragut, Joan Llompart Oliver, Gabriela Jaume Pastor, Julià Nadal Cañellas.

Bon partit dels juvenils que també han guanyat per 3 gols a 0 davant el Gènova. Els gols algaidins els han fet Andrés Pérez, Tomeu Muñoz i Macià Amengual.

Partit espectacular després d’anar perdent 3-0 a la primera part que es va jugar per dalt tota l’estona. A la segona varen baixar la pilota i vare començar a jugar, milloraren les passades i varen ser capaços de remuntar i quedar 4-6. Els golejadors foren Tomeu Pou (4), Ricardo Acedo (1) i David Martínez (1).

Tant el pitxitxi Tomeu Pou com la resta de l’equip han fet un final de temporada espectacular i Tot i quedar tercers per la cua (posició 15 de 17), s’ha de considerar tot un èxit vist que tota la primera.  Enhorabona per aquesta segona volta.

Gran partit també dels infantils amb victòria davant el San Pedro At. D.C.S.P., per 8 gols a 0. Els golejadors algaidins han estat Lluís Rosselló (2), Tomeu Tomàs (1), Miquel Servera (1), Alberto Palou (2), Roberto Moyá (1) i Noah Ottonelli (1).

Segona setmana de derrota de l’equip amateur 1 a 2 davant el Soller B, amb un gol fet Marc Mulet.

La resta dels equips han empatat o han tengut un resultat dolent. Ànims segur que la propera setmana ho faran millor.

resultatsesportius01052016

I els trotadors?

usr_350501301
Foto: saveu.cat

L’algaidí i soci trotador Biel Gomila Puigserver va guanyar ahir diumenge la XVII Cursa per Muntanya Vall de Sóller que es va disputar sota la pluja que va caure durant tot el dematí en el dur recorregut per les muntanyes que envolten la vall. Gomila va completar els 21 quilòmetres de recorregut amb una marca de 1:53:05, presentant-se en solitari a la Plaça de la Constitució. Jose Terrones Coll  quedà en la posició 60 i Pau Gil ho féu en la posició 167.

Malgrat la web dels trotadors informin de la participació d’altres trotadors a la Mallorca 312 i a la Sol Half Marathon Magaluf 2016, no ens ha estat possible donar els resultats dels seus participants.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: