Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Dos ferits en un accident de trànsit.

Segons informen diferents mitjans de comunicació, dos homes han resultat ferits en un accident de trànsit ocorregut cap a les 7.45 hores d’aquest dilluns al matí a la carretera vella de Sineu, a l’altura de l’encreuament cap a Sencelles i Algaida, situat en el nostre terme municipal

A conseqüència de la violència del xoc, un dels afectats ha quedat atrapat a l’interior del seu vehicle, pel que ha estat necessària la intervenció dels Bombers, que han acudit del parc d’Inca, per escarcelarlo i que pogués ser atès, han informat els serveis d’emergències.

Un dels ferits ha estat traslladat a la Clínica Quirón Palma Planas en estat menys greu, i l’altre, amb pronòstic lleu, a l’Hospital Comarcal d’Inca, segons el 061.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: