Dilluns comencen les rutes escolars a Algaida

L’Ajuntament d’Algaida informa que el dilluns vinent, dia 15 d’abril, el municipi d’Algaida posa en marxa les primeres “Rutes Escolars” del municipi.  

La posada en funcionament es realitza dilluns a partir de les 8.40 hores a cadascun dels 4 punts de sortida corresponents a cada línia de ruta escolar del nucli urbà, que han estat indicades amb els colors dels Cossiers: 1 línia verda carrer de sa Quarterada, 2 línia vermella a sa Plaça, 3 línia groga a la creu des Colomer i 4 línia blanca (simbolitza la Dama) a la cruïlla Metge Verger, Joan Alcover i Pare Bartomeu Pou. Tots els nins i nines podran reunir-se en el punt més pròxim a casa seva per partir a la vegada a peu cap a l’escola. Les línies conflueixen en el carrer de la Ribera que roman tancada a la circulació. 

Les primeres jornades comptaran amb la presència de responsables de línia. Aquesta primera jornada comptarà amb la presència de la Policia Local d’Algaida i els voluntaris de Protecció Civil. Així mateix, la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, assistirà a aquest primer dia de posada en funcionament a les 8.35 hores, a la plaça d’Algaida.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és reduir el trànsit rodat en el nucli urbà especialment en les hores d’entrada i sortida d’escola, augmentar la seguretat viària i conscienciar als infants de la importància d’utilitzar alternatives als vehicles de motor. Aquesta iniciativa compta amb el suport i la col·laboració del col·legi Pare Bartomeu Pou i de l’AMPA del centre. És un projecte integrat en el marc del programa “Algaida Municipi Educador”.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.