Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica esportiva del darrer cap de setmana de març

Empat a les categories dels grans del futbol del nostre municipi. Important i molt treballat empat a 2, del Pina CF dins Porto Cristo, en un partit amb molta intensitat sobretot la segona part, on els piners remuntaren el gol en contra després del gol de penal que reberen en el minut 15. lamentablement els portenys aconseguiren empatar el partit. Els gols piners els feu en Joan Llompart.

A la classificació de Segona Regional, el CE Algaida està en la posició 13 (38 punts) i el Pina CF a la posició 18 (25 punts).

Els grans de l’Algaida també empataren amb els de Porreres, en un partit molt igualtat. L’Algaida va agafar avantatge en el marcador gràcies a un gol d’en Josemi Ortega però els porrerencs empataren el partit abans d’arribar al descans. A la segona part la igualtat entre els dos equips seguí vigent, dos equips que no volien perdre la pilota i que feien el possible per minimitzar errors. Es pot dir que l’empat ha estat just vist lo vist en el terreny de joc. Com a fet rellevant cal esmentar que malgrat el partit s’hagi jugat dins Es Porrassar, els locals eren els porrerencs ja que en la primera volta demanaren canviar l’ordre de celebració dels partits per coincidir en la Fira de Porreres. A aquestes altures de lliga, el més important és puntuar, i així ho fa l’Amateur de l’Algaida en aquesta segona volta.

L’equip femení també ha empatat davant el Collerense B protagonitzant una gran remuntada. El partit entre el Collerense i l’Algaida femení va tenir dues parts ben diferenciade: a la primera i a l’inici de la segona part l’equip local fou  clar dominador del marcador agafant una avantatge de 3 a 0, però quan faltaven 20 minuts per acabar el partit l’Algaida va aconseguit marcar i això va esperonejar a les algaidines que en poc temps marcaren dos gols més que suposaren el definitiu 3 a 3. Els gols de les algaidines els han fet Ulla del Carmen, Leoni Hennrich i Maria del Mar Barceló.

Pel que fa a les victòries, bon partit i tres punts els que sumaren els juvenils de l’Algaida en la seva visita a Llubí. En els 10 minuts de començar el partit, els locals s’avançaren en el marcador, però els algaidins empataren el partit molt aviat i es posaren per davant a 1 a 2 abans d’arribar a la mitja part. La segona part fou de domini total de l’Algaida tan en el joc, com en el marcador i es marcaren tres gols més. Els gols de l’Algaida els feren en Francesc Jaume Clemente (2), Tomeu Muñoz, Ricardo Acedo i Tomeu Pou.

Victòria contundent de l’Aleví A de l’Algaida en la seva visita a Llucmajor. Els gols de l’Algaida els feren Álvaro Palou, Jaume Ignasi Sampol, Marc Servera (2), Jaume Mut i Joan Miquel Hernández. A mesura que passen les jornades, l’Algaida s’assegura, com a mínim, la segona posició en la classificació.

Tots els partits de futbol base d’aquest cap de setmana, s’han aturat en el minut 3 en senyal de protesta per la violència en els camps de futbol.

Ajustada victòria del Benjamí A de l’Algaida, contra el Sineu, dins es camp d’es Porrassar. Els algaidins s’avançaren en el marcador en el primer quart, amb un gol fet per en Pau mas, i el rendibilitzaren al màxim, ja que en els altres tres quarts de partit, el marcador no es mogué. Aquests tres punts aconseguit els mantenen en el segon lloc de la classificació.

Els benjamins de primer any de l’Algaida aconseguiren el triomf en la seva visita al Col·legi de La Salle. Els algaidins s’avançaren de prest en el marcador però no fou fins al  darrer quart, quan sentencià el resultat al seu favor. Els gols els feren Arturo Palou, Vlad Daniel i el tercer el se feren els locals en pròpia porta.

Malauradament hem de contar les derrotes dels Prebenjami, dels infantils i dels cadets. Aquí teniu tots els resultats

resultatsesportius0317_4

I què han fet els trotadors?

Aquest cap de setmana hi ha hagut 2 curses importants amb trotadors participants. La primera d’elles va ser la Cursa Tomir 2017, una cursa amb sortida i arribada a Pollença amb més de 30 kms de Cursa per la muntanya del Tomir i els seus voltants.

El més destacat és la segona posició assolida pel soci Trotador Biel Gomila, amb un temps de 3:32:15. Al lloc 58 de la general hi trobam en Jose Terronés, una vegada més corredor destacat, amb un temps de 4:28:30 i es col·locà al lloc 22 dins M40. En Carlos de Coro fou el següent en arribar a meta, amb un temps de 5:25:44 i arribant al lloc 73 dins la categoria M40. Seguidament i molt junts, arribaven en Joan Gelabert i en Pau Gil; emprant el mateix temps i entrant a l’hora a meta. 5:27:35 era el seu temps i col.·ocant-se als llocs 82 i 83 de la categoria M30. Després d’ells, arribà en Biel “Baco” Ferrer i va aconseguir el lloc 6è dins la categoria M50 amb un temps de 5:36:31.

Pel que fa a les bicis, aquest diumenge es va disputar la II Bunyola Xtrem, una cursa per parelles amb un circuit de 48 kms i 1700 metres de desnivell acumulat. estam davant baixades molt delicades i les pluges de divendres complicaren més la baixada.

Cal destacar la parella formada per Miquel Pou i Javier Pascual ja que aconseguiren arribar al lloc 17è de la general amb un temps de 3:00:25. Joan Sastre i Bernat Capellà, per la seva banda, s’hagueren de retirar a causa d’avaria mecànica i perdre moltíssim de temps intentant reparar la bicicleta d’en Joan!

Enhorabona a tots els participants, furbolistes i trotadors.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: