Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaMedi ambientPinaRandaResidus

La Sala fa una crida a aturar l’abocament de fems a fora vila

Des de l’Ajuntament d’Algaida demanen la col·laboració dels ciutadans i ciutadanes del terme municipal per tal d’acabar amb la pràctica de deixar bosses de fems i altres residus a camins de foravila, al carrer i/o defora de les àrees d’aportació existents al terme municipal.

Les sancions poden anar dels 60 als 3.000 euros

L’Ajuntament fa aquesta crida perquè molts veïnats han fet arribar les seves queixes per a denunciar unes actuacions i unes pràctiques amb les quals el personal de la brigada municipal s’hi troba de manera massa habitual.

Aquests fets són una manca de civisme i sobretot una falta de respecte als veïnats i veïnades que cada dia fan un esforç per a millorar la recollida selectiva i per tant, el reciclatge.

IMG_0229Des del consistori algaidí demanam la col·laboració dels veïnats per poder identificar als possibles infractors i poder aplicar la sanció que recordam que pot anar dels 60 als 3000€.

Cal recordar també tampoc deixen d’apareixer excrements de cans als carrers i que cal retirar-los.

Amb l’ ajuda i la implicació de tots serà possible que Algaida, Pina i Randa siguin més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient i sobretot fer que el nostre sigui un municipi net.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d