Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaAny LlullCulturaPinaRanda

Amb el disseny del seu logotip, es comença a preparar l’Any Llull a Algaida

ramonllullL’Ajuntament d’Algaida, juntament amb la Comissió Any Llull, i les associacions de Joves de Randa, COF Pina i l’Associació Joves d’Algaida, han convocat un concurs per al logotip que identifiqui identificador de “L’Any Llull” a Algaida, Pina i Randa.  Amb l’elecció d’aquest logotip, l’Ajuntament i la Comissió pretenen donar una empenta al conjunt d’actes i activitats que es duran a terme en el municipi amb motiu de la celebració de l’Any Llull, que se celebrarà entre els mesos de novembre de 2015 i de 2016 per commemorar el setè centenari de la mort de Ramon Llull.

Per la regidora d’Educació i Cultura, Margalida Garcias,  “el municipi d’Algaida, i concretament el puig de Randa, esdevé una part primordial del paisatge de la trajectòria vital de Llull. Fou en aquesta contrada on es retirà per meditar i on rebé la il·luminació que condicionà tota la seva obra”.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Algaida, veuen en la celebració d’aquest any com un oportunitat “per tal de donar a conèixer i reivindicar el nostre patrimoni cultural, paisatgístic, gastronòmic…”.

La revista Es saig i aquest noticiari forma part de les entitats i associacions que integren la Comissió de l’Any Llull. Per això des d’aquí, a més de fer un seguiment i col·laborar amb aquesta commemoració, animam a tots els joves a participar en aquest concurs per dissenyar el logotip.

El concurs està destinat als joves del municipi menors de 35 anys que no es dediquin al disseny professional.  El logotip guardonat obtindrà 100 euros en metal·lic a canvi que aquest passi a ser propietat de l’Ajuntament d’Algaida que el destinarà a aquesta celebració. El termini per presentar les propostes acaba el 22 d’octubre de 2015. Consultau les bases del concurs.

Cal recordar que l’Any Llull amb motiu del setè centenari de la seva mort, se celebra promogut per les principals institucions governamentals, universitàries, religioses i socioculturals dels territoris de cultura i parla
catalana.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d