Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaCulturaFestesGastronomiaPinaRanda

10 anys de Mostra de Cuina a Algaida

mostragastronomica
Alguns dels responsables de l’Ajuntament i dels participants a la Mostra

El proper dilluns 12 d’octubre comença la X Mostra gastronòmica organitzada per l’Ajuntament d’Algaida, que es perllongarà fins al dia 25 del mateix mes. La mostra ha estat presentada avui amb la presència de la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet; la regidora de Promoció Econòmica, Maria Antònia Sastre i representants dels establiments participants en la mostra.

Enguany participen 6 restaurants (es 4 vents, Hostal d’Algaida, Cal Dimoni, es Recó de Randa, Santuari de Cura i Plaça4), i hi col·laboraren les bodegues Vins Can Majoral, Vins OM Oliver Moragues, la Cervesa des Pla i Olis Treurer.

CARTELL MOSTRAEls restaurants oferiran els seus menús més especials a un preu d’entre 15 i 18 euros amb primer, segon, postres i beguda a part amb preus d’entre 8 i 10 euros els esmentats vins locals i 2’50 la cervesa. Per tal de poder gaudir dels menús de la mostra és imprescindible reservar als restaurants.

Durant els dies de la mostra es rifaran lots de productes gastronòmics d’Algaida. A més a més, Plaça4, Cal Dimoni, Hostal d’Algaida i es 4 Vents obsequiaran als guanyadors dels lots amb un sopar per a dues persones. Per la seva banda, es Recó de Randa i Santuari de Cura, en una nit d’hotel per a dues persones. Amb la col·laboració d’Olis Treurer.

Durant la presentació la batlessa ha destacat el fet que la mostra hagi arribat als seus 10 anys: “Començà que se celebrava a un carrer i durava un dia i ha anat evolucionant fins a dur-se a terme en els mateixos restaurants i durant dues setmanes”.

Accediu al diptic de la mostra de Cuina

Redacció Noticiari Es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d