Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEsportsPinaRandaSolidaritat

Aquest diumenge tindrà lloc la 7a edició de la Milla d’Algaida

La Milla d’Algaida Objectiu-1000 arriba enguany a la setena edició amb l’objectiu de superar la barrera que en edicions anteriors sembla instal·lada al voltant dels 800 participants.

Aquesta cursa solidària se celebra, com és costum cada 1 de maig, per tant el proper diumenge a partir de les 17’00 hores es durà a terme la sortida a la plaça d’Algaida i circuit pel centre urbà de la localitat. La recaptació anirà destinada a Projecte Home.

camiseta_milla2016El preu de la inscripció que es podrà fer a partir de les 16’00 hores el dia de la cursa, serà d’1 euro i amb el dorsal es regalarà una camiseta commemorativa. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Jaume Lliteras, explica que “enguany el motiu de la camiseta és la campanya que s’inicià el passat mes de març amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua per a conscienciar als veïnats sobre la importància de dur a terme bones pràctiques per a estalviar aigua”. Per això el lema de la camiseta és “No en tudarem ni una gota!” i en el disseny hi apareix la gota d’aigua protagonista d’aquesta campanya.

Com cada any, de forma paral·lela a la cursa hi haurà activitats per a tota la família i especialment pels més petits de la casa. De fet, la cursa de 1.609 metres va néixer per tal de promocionar l’esport i uns hàbits de vida saludable i per passar una estona agradable i divertida.També hi haurà temps per practicar zumba.

Lliteras apunta que “és una festa familiar solidària de l’esport i, com ja se sap, la pot fer tothom de la família i al ritme que es vulgui perquè la distància de la Milla ho permet. Per això no defallim en l’objectiu d’arribar als 1.000 participants i esperam arribar-hi algun dia”. De fet, la cursa està oberta a tot tipus de corredors: des de professionals, amateurs, aficionats, grups, associacions, nadons amb cotxets o fins i tot gent disfressada que vulgui animar i donar color i ambient a la cursa.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d