Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaAny LlullCulturaPinaRanda

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) arriba a Algaida

uompoblesL’Ajuntament d’Algaida dins el projecte educatiu del municipi vol tornar a participar amb la Universitat Oberta per a Majors, un dels programes que posa en marxa la Universitat de les Illes Balears.

Per això la regidoria de Cultura, encapçala per Margalida Garcias, ha cregut interessant  participar-hi  enguany, i durant el mes de maig i principis de juny és realitzarà un programa de cinc conferències de temes molt diversos  i tenint en compte tots els àmbits d’interès dels ciutadans. Seran totes elles impartides per professors de la UIB., i es faràn a l’aula del Casal Pere Capellà, tots els divendres a les 19h.

Aquí teniu el programa de conferències:

 • Divendres, 6 de maig de 2016. Àcids grassos revolucionaris per tractar el càncer
  Catalina Aina Rosselló Castillo, professora del Departament de Biologia
 • Divendres, 13 de maig de 2016. Ramon Llull: viatger universal
  Antoni Ginard Bujosa, professor del Departament de Geografia
 • Divendres, 20 de maig de 2016. La imatge turística de Mallorca a través del cinema. Dels orígens al boom dels anys seixanta
  M. Magdalena Brotons Capó, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts
 • Divendres, 27 de maig de 2016. Entendre el món a través de les xarxes socials. Com està canviant la societat?
  Rosa Estades Muntaner, professora del Departament d’Economia de l’Empresa
 • Divendres, 3 de juny de 2016. Passat, present i futur dels convents de Mallorca
  Margarita Novo Málvarez, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts

Des de l’Ajuntament animen a tota la gent gran a esgrescar-s’hi. Tots els participants rebran  una certificació d’assistència. Us podeu inscriure a les oficines municipals de la Casa de la Vila fins dia 4 de Maig.

Què és la Universitat Oberta per a Majors?

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte dinàmic i viu que la UIB va posar en marxa amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte no només per millorar els coneixements d’aquest sector de població, sinó també la seva qualitat de vida.

La UOM als Pobles de Mallorca és un programa de cinc conferències, de temes diversos, que es durà a terme en vint-i-sis municipis de l’illa, entre ells Algaida.

Aquesta activitat és possible gràcies a la col·laboració de la UIB i de l’Ajuntament d’Algaida, però també del Departament de Participació Ciutadana del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, El Corte Inglés i l’Obra Social de La Caixa.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: