Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Presentada la nova junta de l’Associació de Comerç i empresa del municipi

FOTO JUNTA DIRECTIVAEl passat dimecres 16 de desembre es va celebrar una assemblea de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa. De resultes d’aquesta assemblea en va sortir elegida la nova junta directiva. En formen part d’aquesta els següents membres: President, Manolo González Soler; vicepresidents Miquel Cano i Pep Nolla; Secretaria, Yolanda Navarro i Tresorer, Joan Sastre.

1401300742_Logo As. Comerç i Empresa d' Algaida (2)A part l’associació compta amb vuit vocals, amb l’objectiu de cercar la màxima representació de tot sels sectors empresarials. Els objectius fundacionals de l’Associació de Comerç i Empresa són:

  • Aglutinar esforços en defensa dels interessos dels empresaris del municipi, cercant sempre el bé comú i el progrés social i econòmic de les persones que viuen a Algaida, Pina i Randa.
  • Defensar els interessos peculiars dels seus associats dins de l’ordre professional, econòmic i comercial.
  • Fomentar els lligams de cooperació i col·laboració entre els seus associats que tendeixin a una millor defensa dels interessos professionals
  • Informar els seus associats dels assumptes, estudis, disposicions o projectes que puguin afectar directa o indirectament l’activitat de l’Associació.
  • Mantenir relacions estretes amb els organismes ocials en aquelles matèries que puguin ser d’interès social. Exercir aquelles funcions que es considerin necessàries per al compliment de les nalitats i la defensa dels interessos legítims dels seus membres.
  • Treballar pel bé comú i el progrés social i econòmic de les persones que viuen al municipi d’Algaida, Pina i Randa.

campanyanadal2015PIMEML’Associació ha posat en marxa una inciativa per fomentar el comerç de Nadal en els comerços locals i a la vegada l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa amb el patrocini de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algaida, participa en la campanya de Nadal impulsada per la PIMEM (Petita i Mitjana Empresa de Mallorca) amb la qual només per comprar al petit comerç d’Algaida, els clients participaran en el sorteig d’un Citroen C3. Els comerços participants llueixen a l’exterior un cartell com el que teniu al costat i que anuncia la campanya “Aquest Nadal, amb molt de gust”.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: