El PP d’Algaida exigeix la neteja dels torrents per evitar els problemes de les inundacions

El Partit Popular d’Algaida exigeix ​​al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, la neteja i les actuacions necessàries en els torrents d’Algaida perquè no es repeteixin inundacions com les registrades al gener després del desbordament dels torrents per no estar en condicions adequades, segons han informat en una nota de premsa que acompanya les següents imatges.

El portaveu del Grup Municipal Popular, Rafel Oliver, incideix en què “el conseller de Medi Ambient hauria d’haver après la lliçó del que va passar fa vuit mesos i no tornar a posar en perill al nostre municipi”. En aquest sentit, destaca que “els veinats ens segueixen expressant la seva inquietud per l’estat d’abandonament que presenta el torrent i des del PP retraiem la inoperància del Govern”.

En el comunicat el Partit Popular recorda que Algaida ha estat enguany un dels municipis més afectats per les fortes pluges que han provocat greus inundacions pel desbordament del torrent “que estava en pèssimes condicions”, apunta Oliver.

Rafel Oliver afegeix que “la nefasta gestió del Govern respecte a medi ambient està arribant ja a límits que no podem permetre. Duen dos anys governant i no estan solucionant els veritables problemes. Al contrari, en creen més “.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.