Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaAny LlullPinaRanda

Cada dia d’Ib3 es féu ressò de la foto dels Ramons i dels Llulls

El passat dissabte un conjunt d’algaidins pujaren al Santuari de Cura a fer-se la foto dels Ramons i dels Llulls. Hi assitiren al voltant de 10 persones però sabem que n’hi ha més i encara esperam que ens enviin la seva foto.

El fet curiós que quasi quan ja havíem acabat la tasca de fer les fotos i arreplegar els noms dels assistents (alguns fins i tot ja havien partit) arribaren dos reporters del programa Cada Día d’Ib3, curiosament Ramon els dos de llinatge ja que eren germans) per fer-se ressò de l’acte que havia organitzat la revista Es saig i que s’emmarca dins els actes de l’Any Llull de Randa, Algaida i Pina.

anyllullcuraib3El programa va entrevistar alguns dels assistents i fins i tot un d’ells, Antoni Llull es va atrevir amb una glosa, no relacionada amb Llull però si amb Cura i que reproduïm:

Una formiga i un gri
se varen fer escolans de Cura
i un ase fet d’una mula
els va ensenyar de llegir.

Agraïm als companys del programa de Cada Día la difusió i els desitjam molta sort en l’any que començà, ja que varem saber que la setmana vinent serà la darrera d’emissió.

cartell_llull_fotosEl programa en què sortim va ser emès el passat dimecres 16 de desembre i el podeu veure a la carta. La nostra part de la notícia a partir del minut 10.

Recordam que encara sou a temps d’enviar-nos les vostres fotos o selfies dels Ramons i dels Llulls.

Redacció Noticiari Es saig. 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: