Futbolistes! Crònica del primer cap de setmana d’abril (actualitzada)

Bona jornada pel CE Algaida, el qual a excepció dels prebenjamins que han perdut davant el Campos per 2 gols en contra, la resta d’equips que han jugat aquesta jornada han guanyat o empatat el seus partits respectius.

D’entre tots els resultats, volen destacar les victòries de l’equip de Segona Regional davant el líder (el Bunyola) per un gol fet per Bartomeu Vidal (11′). La victòria dels cadets per 1 gol a 2 de remuntada fets per Alberto Palou (64′) i Tomeu Pou (77′) dins el camp del Campos Atlètic DC. que els ha permès abandonar la darrera posició.

El millor partit de la jornada ha estat el dels alevins si ens atenem al seu resultat 1 gol a 6 davant el manacorins de la O amb gols de  Jaume Puigserver (14′), Marc Servera (32′), Alvaro Palou (34′ i 56′), Miguel Llompart (51′ i 54′). Enhorabona.

El Pina CF tampoc ha tengut sort i també ha perdut per 1 gol a 5 davant el SP Sant Marçal.

Actualització. Les al·lotes de l’equip femení del CE Algaida també han jugat aquest cap de setmana. Han canviat de competició i ara juguen a la Copa Federació Femenina Autònòmica. En la primera Jornada jugaren el passat dissabte un partit a casa davant el Collerense C amb victòria de les nostres jugadores per 2 gols a 1 realitzats per les jugadores Melodie de Dios i Maria Barceló. Enhorabona i bon inici de competició.

resultatsesportius03042016.png

Redacció noticiari es saig 

One comment

  • Hola quería daros la enhorabuena por vuestro buen trabajo, pero también quería informaros que el femenino autonómico comenzó nueva competición (copa Federacion) ganando 2-1 el pasado sábado día 2 al Collerense.
    Gracias

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.