Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEsportsPinaSeguretat

Desperfectes als vestidors del Camp de Futbol de Pina

Tot i que ho hem sabut aquest cap de setmana, fa devers 2 setmanes que hi va haver actes vandàlics a es camp de futbol de Pina.

Hem sabut que s’ha produït una entrada amb violència en el camp municipal d’Es Figueral a Pina amb el resultat de quatre portes espenyades i el robatori de material d’equipament esportiu (material del porter i els calçons dels jugadors). També s’han endut algunes de els begudes del xibiu del camp. Aquests desperfectes varen tenir lloc abans de la setmana santa.

L’Ajuntament d’Algaida ha presentat una denuncia a la Guàrdia Civil ha pressupostat que l’arranjament de les quatre portes espanyades suposaran uns 2.500 euros. Esperam que aviat trobin als malfactors.

Algunes imatges dels desperfectes.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: