Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidacarreteresPinaRandaSeguretat

Molta precaució i conduïu només en cas de necessitat

La Direcció general d’Emergències ha decretat el nivell índex de gravetat IG1, corresponent a alerta taronja, per a fenòmens meteorològics adversos a les illes de Mallorca, Eivissa i Formentera, atenent a les informacions rebudes des de la direcció territorial en Balears de l’Agència Estatal de Meteorologia. En aquest sentit, l’Ajuntament d’Algaida ha informat sobre les conseqüències i incidències que a hores d’ara han provocat les fortes pluges caigudes des de la nit de diumenge i del dilluns matí.

Amb motiu de la situació climatològica i degut al perill de circular amb vehicle a causa de la crescuda del torrent de Son Capellà pel seu pas per diferents indrets del municipi, s’ha tancat a la circulació els següents camins: camí de Cas Brau a l’alçada del diposit d’aigua; camí de sa Torreta , camí de Son Miquel cap a Son Roig, camí de Son Agustí i camí de Son Sabater. Aquests camins quedaran tancats fins a nou avís.

Seguint ordres de la Conselleria d’Educació i Universitat així com també de l’Ajuntament d’Algaida queden suspesos durant el dia d’avui les classes al CEIP Pare B. Pou, l’Escoleta Municipal d’Infants Flor de Murta, l’Escola Municipal de Música i l’IES de Llucmajor. Els pares i mares poden o han pogut anar a cercar els infants a l’escola a partir del moment de l’avís, però si hi ha pares i mares que no podeu anar-hi, l’escola romandrà oberta i els serveis de menjador i transport es mantindran dins l’horari habitual; així com la presència dels mestres.

Per aquest motiu, les instal·lacions esportives del municipi (camp municipal es Porrasar i camp municipal es Figueral a Pina ) així com els parcs infantils també romandran tancats durant el dia d’avui.

Des d’es Saig també ens sumam a la recomanació de què només circuleu en cas de necessitat i amb molta de precaució.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d