Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEs saigPinaRanda

Ja s’ha repartit es saig núm. 420 del mes d’abril

Portada_saig_abrilEncara que amb una mica de retard, en part comprensible per la sobtada notícia de la mort de Pere Mulet i per d’altres elements alines a la nostra voluntat, avui s’ha repartir el núm. 420 de la revista es saig corresponent al mes d’abril.

Tant la portada com bona part dels continguts del número estan dedicats a la figura de Pere Mulet Cerdà, home cabdal en l’existència de la revista i responsable, no només de l’editorial sinó també de les seccions Fa anys, Fa vint anys i Moviment demogràfic. De fet els textos d’aquest número encara són seus. La Família també ha aprofitat la revista per donar gràcies a per les mostres de suport i còndol que han rebut aquests dies.

Com cada mes però també hi trobareu les seccions habituals com les d’Un Sord que han sentit parlar de calçotades, de ciclistes i de camins públics. El sabeu on és d’aquest mes la cosa va de piques. L’Ajuntament d’Algaida ha recobrat la seva col·laboració i en les agendes, a més de les que es correspon amb l’Any Llull cal destacar el cicle de conferències de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) als pobles que s’anuncien per cada divendres de maig al casal Pere Capellà a les 19 hores.

Pel que fa a les temàtiques lul·lianes aquesta setmana parlam dels personatges protagonistes del llibre de les bèsties i d’un treball de Catalina Mas targa sobre el carrer Ramon Llull d’Algaida.

En Llorenç Gil ens parla de l’Home penjat dins la secció la Flora d’Algaida i la veterinària Laura Gomila ens recorda de la necessitat d’identificar amb el microxip les nostres mascotes.

Finalment la xerradeta del mes l’hem feta amb en Toni Cerdà Amengual, es policia de Randa, feta un dimecres matí en el nostre “poblet de muntanya”.

Com sempre hi ha més temes i continguts que només trobareu a la revista en paper. Ja ho sabeu llegiu-la. Us agradaran.

Redacció Noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d