19 persones deixen l’atur a Algaida durant el mes de març

dadesaturmarç2016L’atur abaixa al mes de març de 2016 a Algaida un 6,64 % respecte del mes de febrer. La xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa inscrits al SOIB apuja fins als 267, això vol dir que 19 persones han deixat de figura com a persones aturades durant aquest mes de març (2 homes i 17 dones).

Durant el març tots els grups d’edat se veuen beneficiats per la trobada de feina, si bé el grup d’homes majors de 25 a 45 anys s’ha donat un augment de l’atur (4 persones) i sobretot en l’apartat de construcció.

aturmarç2016

Si ens fixem amb les dades interanuals, l’atur s’ha reduït a Algaida en 64 persones respecte al març de 2015, això és un 19,34 % menys de persones aturades que fa un any, quan la xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa era de 331 persones.

Redacció noticiari es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.