Divendres, setembre 29, 2023
Algaida

Futbolistes i trotadors. Crònica esportiva del cap de setmana

El Pina CF ha estat incapaç de guanyar el seu partir dins el camp del Valldemossa At. on ha perdut per 2 gols a 1, fet en el min. 89 i de penalti per part de Joan Morey

D’altra banda, l’equip amateur de Segona Regional ha que guanya dins el camp del Vilafranca, en un partit amb resultat de 3 gols a 4 a favor dels algaidins. El responsables de la victòria han estat Cristian Segovia (2), Aitor Montero (1) i Marc Mulet (1). Cal remarcar l’expulsió en el minut 89 de Bartomeu Pizà per protestar una decisió arbitral.

Pel que fa a l’equip femení tot i que ha començat a guanyant amb un gol de Maria Barceló ha acabat perdent per 4 gols a 1 dins el camp del Porto Cristo. Tampoc han tengut sort els juvenils a pesar del non partit jugat contra el Sant Jordi que ha acabat en derrota per 2 gols a 3. Els golejadors algaidins han estat Macià Amengual i Tomeu Pou.

Pel que fa a l’equip cadet sembla que reviscola i que continui així la ratxa. Bona victòria per 4 gols a 1 dins es Porrassar davant el Porto Cristo. Els golejadors foren Jaume Vich (1) i Tomeu Pou (3).

Pel que fa als més menuts no ha estat una bona jornada. Especialment difícil per la categoria de Benjamins que han tengut dos partits molt seguits, un el dia 6 i l’altre el dia 9. Aquí com sempre tots els resultats excepte els d’Infantil que la FFIB no té el resultats.

resultatsesportius10042016

Pel que fa als trotadors la Mallorca Dessert 2016. Aquesta cursa és una cursa per vorera de mar, muntanya i platja i, de semi-auto-suficiència. Es tracta d’una prova homologada per la Federació Balear de Muntanya. La sortida de la versió llarga es donà des de Cala Agulla a les 8’00h del matí i tendrà 54 kms de distància i va tenir arribada al Port d’Alcúdia. Dels dos trotador inscrits a la versió llarga com foren Joan Ballester (posició 107) i Àngel Garcia (posició 119).

El trotador Biel Gomila, ha tornat a fer una carrera impresionant a La Trail Camovi, cursa de muntanya a Viveiro, quedant en una bona quarta posició. Enhorabona Biel!

Finalment dissabte dia 9 els trotadors realitzaren una diada de neteja d’un tram de la propera cursa TRAIL 5 CIMS RANDA que organitzam els TROTADORS per al proper dia 15 de Maig, concreatment el que hi ha entre Son Roig i ses Bruixes.

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: