Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica esportiva del primer cap de setmana de novembre

Amb la graella dels resultats, iniciam la crònica esportiva amb les categories d’inferior a major.

resultatsesportius_nov01

Derrota del més petits de l’Algaida per 5 gols a 1 dins el camp del Gènova, però que serveix per seguir formant a les promeses del futbol algaidí.  El gol dels nostres l’ha fet en Manel Oliver.

El Benjamí A de l’Algaida ha sumat tres punts més en la seva visita a Santanyí on ha guanyat per 1 a 3. Els algaidins controlaren el partit mol bé i aconseguiren imposar el seu joc davant l’equip local. Els gols algaidins els feren  en Baltasar Salas, n’Oscar Gonzalez i en Miquel Angel Fernández. Aquest triomf permet a l’Algaida seguir estar a la part alta de la classificació. Molt bé.

Pel que fa als Benjamins B, els manacorins s’han imposat per 2 gols a 5. L’Atlètic Manacor  és un molt bon equip i l’Algaida va intentar no quedar enrere. Els gols de l’Algaida els feren n’Agustí Lara i n’Andreu Fiol.

Nova victòria de l’Aleví A de l’Algaida davant el Sineu per 3 gols a 1. Els algaidins foren superiors als de Sineu. Els gols algaidins foren fets per en Joan Miquel Hernández, en Joan Fiol i n’Alvaro Palou. No els va anar bé als Alevins B a Sant Llorenç amb una dura derrota per 10 a 0. Ànims i a seguir fent feina.

Tampoc va acompanyar la sort als infantils en la seva visita a Magalluf on perderen per 2 a 1.  Els algaidins desplegaren un joc que els va donar moltes ocasions de gol però no acompanyà la punteria.  El gol de l’Algaida el feu en Marc Rando.

Els juvenils de l’Algaida han jugat dins el complicadíssim camp de Capdepera on perderen per 2 a 0. El juvenils, encara amb alguns jugadors de baixa, feren un partit correcte dins les seves possibilitats. També ànims per a ells.

Els cadets algaidins es veren superats en la seva visita a Binissalem on perderen per 4 a 0. Els locals feren una pressió molt intensa al mig del camp i els algaidins no pogueren desenvolupar el seu joc. Primera derrota de l’Algaida, que així hi tot, es manté a la part de d’alta de la classificació.

Les nines de l’Algaida han rebut la visita del Sporting Mahon. Les menorquines son unes de les aspirants al títol en aquesta temporada i així ho han demostrat. Les nostres nines  competiren amb molta dignitat i compromís. El gol de les algaidines el féu na Maria del Mar Barceló.

Pel que fa als grans, ahir s’enfrontaven al Llucmajor qui se va avançar per 0 a 2, amb un gol de penal i l’altre mitjançant un llançament de falta. Per la seva part els algaidins no s’arrufaren i aconseguiren empatar abans d’acabar la primera part. Al començament de la segona part l’Algaida es posar per davant al marcador a 3 a 2, però un altre penal en contra va permetre als llucmajorers empatar a 3. Cal destacar l’expulsió del porter de l’Algaida per doble targeta groga en el minut 53, la qual cosa provocà que durant gairebé 40 minuts l’Algaida jugàs amb inferioritat numèrica però sense perdre la intensitat i l’ordre tàctic. Els gols algaidins els feren en Llorenç Ballester, en Llorenç Gil i en Juanan Pérez.

Aquesta setmana el Pina descansava però cal recordar que el passat 1 de novembre va perdre dins el camp del Pòrtol per 2 gols a 1.

I els trotadors?

Ahir diumenge tenguérem 2 curses amb Trotadors. La primera fou la II Cursa Contra el Càncer, amb sortida i arribada des de la Plaça d’Espanya de Palma i una distància de 10 kms. Gran actuació del Trotador Juan José Cortés, ja es va col·locar dins els 10 primers classificats generals dels més de 450 inscrits que hi havia! En Juan José, realitzà aquesta proesa amb un temps de 35:15 i això li donà, a part del 10è lloc general, la primera posició dins la categoria de M40.

També es va disputar la IV edició de les 4h de Resistència en BTT de Son Verí, amb una bona participació de Trotadors i algaidins. D’entre les més de 130 parelles participants a la cursa podem destacar als nostres trotadors, en Javi Pascual i en Miquel Pou, que tornaren a demostrar el seu excel·lent estat de forma i foren els primers algaidins en classificar-se aconseguint acabar en el lloc 22è de la general realitzant un total de 18 voltes al circuit de gairebé 6 kms. La segona parella Trotadora eren en Jaume Noguera i en Bernat Capellà, que realitzaren 16 voltes amb un temps de 4:12:46 i acabant al lloc 85è de la general. Els Algaidins Teo Salas i Biel Massot també eren a la cursa i acabaren en la posició 56 fent un total de 17 voltes amb un temps de 4:15:05. També cal  destacar la participació d’en Biel Gomila que es va recuperant i es va col·locar al lloc 55è amb també 17 voltes.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d