L’Ajuntament d’Algaida contracta les primeres 11 persones en el marc del programa SOIB Reactiva 2020

La batlessa, Maria Antònia Mulet Vich, i l’AODL, Elvira Salom Abellán, amb les persones contractades per aquest primer torn del programa SOIB Reactiva 2020.

El passat 29 de desembre l’Ajuntament d’Algaida va donar inici al programa SOIB Reactiva 2020, promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020 i per Fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

El municipi d’Algaida comptarà amb el finançament de 160.603,88 €, que permetrà donar feina a 19 persones, les quals estan en situació d’atur i es repartiran en dos torns de treball. Les tasques es desenvoluparan per un període de 4 mesos, en els perfils professionals següents: Auxiliar Administratiu, Ordenança, Peó de Neteja i Brigada.

L’inici del primer torn de contractacions es va fer amb les 11 persones citades, de les quals: 3 pertanyen a la línia 1 (dirigida a els joves desocupats menors de 30 anys); 3 pertanyen a la línia 2 (dirigida a persones desocupades de 30 anys o més, aturats de llarga durada); i 5 pertanyen a la línia 3 (dirigida a la resta de desocupats de 30 anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi econòmica causada per la Covid 19).

El segon torn iniciarà el pròxim mes de febrer (7 persones de previsió) de les quals: 4 pertanyen a la línia 2 (dirigida a persones desocupades de 30 anys o més, aturats de llarga durada) i 4 pertanyen a la línia 3 (dirigida a la resta de desocupats de 30 anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi econòmica causada per la Covid 19).

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.