Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaMeteorologia adversaPinaRandaSeguretatTemps

L’Aemet apuja a l’alerta taronja el pla de Mallorca per pluges

alerta-taronjaL’AEMET Balears ha pujat aquest dilluns els avisos a alerta taronja per la tempesta que afecta l’illa des de la nit de diumenge, sobretot a la zona sud. Segons aquest organisme públic, els fenòmens meteorològics com les pluges, el vent i les condicions marítimes presenten un risc molt important.

Les zones més afectades són Palma, Llucmajor, Algaida, Campos i la Colònia de Sant Jordi. De fet a Algaida s’han registrat 111 litres per metre quadrat en les darreres 24 hores. 

A la carretera de Manacor, a l’altura de Binicomprat, un camió ha relliscat i ha quedat travessat a la via. El conductor ha resultat ferit lleu.

A l’enllaç de la rodona de la carretera de Manacor amb la de Santa Eugènia, al voltant de can Alorda, la zona està inundada, tal i com a les fotografies. Demanam precaució als conductors, ja que moltes carreteres, sobretot les secundàries presenten problemes d’inundacions o desperfectes.

Recomanacions de seguretat

La Policia Local ha donat una sèrie de consells per extremar la seguretat. A casa, recomanen tancar portes i finestres. Al carrer, és recomanable vigilar el mobilari urbà, els cotxes i motos aparcats i tot allò que el vent pugui fer caure.

Cal evitar deixar objectes no estàtics a les façanes per evitar que puguin caure i provocar un accident. En cas d’emergència, heu de trucar al 112 o al 092.

Si teniu imatges dels desperfectes o de les inundacions, per favor enviau-les a noticiari@essaig.cat o etiquetau es saig al Facebook, per poder fer-ne un recull.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: