Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCulturaFestesNadalPinaRandaSolidaritat

El Nadal ha arribat a Algaida

Ahir dissabte 17 de desembre va tenir lloc el tradicional mercadet de Nadal que des de fa uns anys organitza l’Ajuntament d’Algaida. A partir de les 17:30 hores s’iniciaren amb un taller per als infants.

A partir de les 18 hores diferents artesans del nostre municipi però també d’altres indrets varen muntar les seves paradetes farcides de menjar, vi, sobrassada, penjolls, imants, vi calent, neules, sense oblidar-nos de la solidaritat pròpia d’aquests dies.

A les set del capvespre, va venir el plat fort quan les diferents corals de l’Escola Municipal de Música, acompanyats de la banda de Música, interpretaren tres cançons ben nadalenques: Santa Nit, Adeste Fideles i Santa Claus arriba a la ciutat que com l’any passat va servir per encendre els llums de Nadal. Tot un èxit dels músics del poble que feren gaudir als del poble i els qui es decidiren a visitar-nos tot i el fred.

Més tard, la Banda de Música feu un circuit per tota la plaça tocant a cada indret diferents nadales amb el públic que els envoltava. Alguns dels presents comentaven l’important canvi i millora musical que la banda de Música d’Algaida ha experimentat els darrers anys, d’ençà que Andreu Julià n’és el director.

Finalment, enguany han estat molts els qui han trobar a faltar el monumental betlem de Nadal, que no s’ha pogut fer per motius de salut del seu responsable. Desitjam que el pugui tornar a fer aviat. Que molta gent demanàs pel betlem és senyal de la gran feina feta tots aquests anys.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: