Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica futbolística d’aquest cap de setmana

Abans de les festes de Nadal, aquest és el darrer cap de setmana futbolísticament parlant. Anem amb la crònica.

resultatsesportius_des16_03

Derrota del Pina CF davant el CE Lloret dins el camp del Pina. Sembla que els piners duen una mala ratxa. Desitjam que amb el canvi d’any, també vengui un canvi en els resultats esportius

Bon partit dels grans de l’Algaida el que han jugat al Municipal de Son Caulelles davant el Portol, amb victòria dels algaidins per 3 gols a 2. La climatologia va tenir un protagonisme important en el partit. Quan no es duia un quart de partit, xiularen un penal en contra de l’Algaida i els locals es posaren per davant. Poc a poc els algaidins ajustaren el joc en el minut 10 de la segona part, en Llorenç Gil va marcar el gol de l’empat per l’Algaida i des de llavors l’equip algaidí va passar a dominar el partit amb més claredat. Vint minuts després, en Juanan Pérez va posar per davant a l’Algaida. Els darrers cins minuts del partit foren d’infart, ja que en una errada entre el porter i la defensa, els locals empataren però al poc temps els algaidins tornaren a marcar gràcies a en Luis Álvarez (2 a 3).

Partit molt igualat el que jugaren els juvenils de l’Algaida dins Sa Nova Cabana. Els dos equips plantejaren la tàctica de dur la iniciativa del partit, aquest fet va provocar que el partit fos molt intens i en constats alternatives en la disputa de la pilota. Els algaidins alternaren el bon joc de toc amb estones de contundència defensiva davant els atacs del locals. En una de les jugades ofensives de l’Algaida, en Francesc Jaume aconseguí un gol a la segona part.

Els cadets de l’Algaida varen perdre en la seva visita a Alaró. El joc dels dos equips fou molt similar. Els d’Alaró optaren per posar molt d’efectius al mig del camp, i l’Algaida es decantà per tocar i combinar. La diferència fou que els d’Alaró aconseguiren aprofitar dues ocasions de gol Bon joc de l’Algaida que no va tingut el premi del gol.

Victòria també dels infantils algaidins en la seva visita a Mancor de la Vall per jugar contra el Montaura. El partit va començar amb un gol dels locals al cinc minuts, però fou un fet puntual, ja que l’Algaida començà a imposar el seu joc, ajustant-se molt bé totes les seves línies. A mesura que passava els temps, els gols a favor de l’Algaida pujaven al marcador. Els golejadors de l’Algaida foren Miquel Llompart, Jaume Puigserver, Toni Mudoy i Marc Rando (2).

L’Aleví A de l’Algaida va rebre la visita del Petra. De tot d’una els algaidins agafaren avantatge en el marcador, per bé que el partit fou molt ajustat. Al final, els algaidins, aconseguiren aguantar l’avantatge en el seu favor i tres punt més. Els gols algaidins els feren Álvaro Palou, Jaume Falconer i Marc Servera.

L’aleví B de l’Algaida per contra va jugat dins S’Horta. El partit fou molt igualat fins al darrer quart, quan els algaidins abaixaren la guàrdia i  els locals marcat gairebé tots els gols. Una llàstima de resultat, ja que l’Aleví B va competir bé fins que les forces i concentració els varen abandonar.

Nova victòria del Benjamí A en la seva visita a Felanitx. El Ca’s Concos només li va aguantar un quart als nostres benjamins, a partir del segon quart els algaidins no donaren cap opció a l’equip local. Aquest partit va tornar a esser una demostració d’ordre tàctic i solidesa del joc dels algaidins. Els gols de l’Algaida els feren en Joan Nicolau (2), Pedro Bordoy, Tomeu Verger i Baltasar Sales. Impressionant el ritme de competició del Benjamí A.

Pel que fa al Benjamí B, en la visita del Benjamí de primer any a S’Arenal no ontingué un resultat favorable. Al primer quart fou molt igualat entre els de S’Arenal i els algaidins, després a mesura que passava el temps, els locals aconseguiren decantar el partit al seu favor. Els gols de l’Algaida els feren Hugo Prior i Arturo Palou.

Finalment els més petits del CE Algaida jugaren dins el camp del San Francisco però no aconseguiren guanyar.  Una altra setmana més d’aprenentatge.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: